Lush | Bridgerton: A báli szezon ékkövei

  • Egy kollekció, mely a legkiválóbb társaságok figyelmét is felkelti
A legnagyobb örömünkre szolgál bemutatni az új Lush | Bridgerton kollekciót, melynek káprázatos termékei tökéletes társaságot biztosítanak a nyári báli szezon legjobban várt eseménye, a Netflix és a Shondaland által gyártott Bridgerton harmadik évada mellé. Az új évad első fele mától, azaz május 16-tól elérhető a Netflix felületén.

Ez a pompás együttműködés bizonyosan felhívja magára a világ figyelmét. Te lehetsz a báli szezon ékköve, hiszen az isteni virágillat, a méz és a kakaóvaj aromája, a fényűző esküvőkhöz méltó parfümök és a pompás testápolók nem maradhatnak szó nélkül!

A kollekció már elérhető a Lush üzleteiben és a weboldalon.

A Lush | Bridgerton kollekció

Lush | Bridgerton
Parfüm
15 500 Ft / 30 ml

Esküvői csokorhoz méltó édes virágillat a romantikus hangulat jegyében. Mi sem mond el többet erről a termékről, mint hogy parfümkészítőnk, Emma Vincent a saját esküvőjére készítette. Bódítóan szerelmes virágillat egy hobbikertnyi mentával, zsályával és rozmaringgal. Mintha csak egy zöldellő domboldalon sétálnál a kápolna felé!

Two Families
Fürdőbomba
2 390 Ft / db

Két, egymást tökéletesen kiegészítő illat, melyek csak úgy pezsegnek a vágytól a bőrpuhító és megnyugtató kakaóvaj ölelésében.

See And Be Seen
Rózsaillatú krémszappan
8 190 Ft / 240 g

Ez a selymesen édes citromos-rózsás krémszappan dekadens illatba öltöztet, hogy végre a rivaldafénybe léphess. Fogj egy tenyérnyit, szívd be a citrusos-virágos aromát, majd vidd fel nedves bőrre, mielőtt leöblítenéd.

Bee
Testápoló balzsam
4 490 Ft / 80 g

Zümmögni fogsz a gyönyörtől, ha ezzel a vaníliás illatú balzsammal hidratálod a bőröd! A legkiválóbb vajak és illóolajok fényűző keveréke; fair trade bio kakaóvajat, bio illipevajat és fair trade bio mangóvajat tartalmaz.

Crème Anglaise
Testápoló
6 290 Ft / 100 g

Pompás piknik édes vaníliával, krémes kakaóvajjal és réti legyezőfűvel. Öltöztesd a bőröd a legfényűzőbb testápolóba, melyet valaha készítettünk.

Colour, Clarity, Carat, Cut 
Fürdőbomba
3 190 Ft / db

Engedj egy nagy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a szezonális gyöngyszemet, majd nézd, ahogy pompás színekkel, káprázatos ragyogással és vidám citrusos illattal táncol a vízen. A citrus feléleszti az elmét, az édes benzoégyanta pedig elkápráztatja az érzékeket.

- bdpst24.hu

Check Also

A logisztika segíthet túllendíteni a vegyipart a válságon

Zsugorodás helyett növekedés  DACHSER Chem Logistics A húszas évek viharos kezdete, ahogy az utókor tekint …