Óriásponty-rajongók figyelmébe ajánlva

2024. május 18-ától szombatonként 21 órakor visszatér a képernyőkre azÓriáspontycímű dokureality, és vele együtt az ismert horgászbarátok, Tom Dove és Neil Spooner, akik a friss évad során két kontinenst is átszelnek.

Első látogatásuk Horvátország népszerű ponty-mennyországába vezet, a Zajarki tavaknál (Zágráb külvárosában) 40 kg fölötti halakra pályáznak.

A duó ezután Dél-Afrikába repül, ahol minden korábbinál nagyobb távolságból kell horgászniuk, miközben a perzselő afrikai nap jobban megnehezíti a dolgukat, mint valaha. Mindezek után vissza Európába, egy kis minőségi időtöltésre

Franciaország északi részén: itt két egymáshoz közeli tónál, a Lac du Der-Chantecoq és a Gigantica Roadnál dobják ki damiljaikat. Tom és Neil rendszerint csapatban dolgoznak, most először azonban megosztják erőiket. A Viasat Explore műsorának készítői hasznos peca-infókban és humorban teli részeket ígérnek!

- bdpst24.hu

Check Also

Ne a napsütésről, a napozásról mondjon le! 

A szakértők háromszintű védekezést javasolnak a bőrrák ellen A bőrrák elleni küzdelem bizonyítottan hatékony eszközeit …