Együtt futva, szívvel támogatva!

  • Nők az autista gyermekekért, és családjaikért

Ha neked is a lábadban van az egyik női szupererőd, szeretsz futni, versenyezni, megmutatnád, hogy a futás lehet szívügy is, akkor a következő futásoddal Te is csatlakozhatsz a Nem Adom Fel Alapítvány „Fussunk nőként együtt, a fogyatékkal élők integrációjáért” kampányához, mely az ALDI Női Futógálán debütálna. Alapítványunk a Mikes Lélekközpont megépülésével egy olyan háromszintes szakmai központot szeretne létrehozni, ahol autizmussal élő gyermekeket fejlesztő és az őket nevelő családokat támogató programot valósítana meg.

Amikor cipőfűzőinket bekötjük, és elindulunk futni, gyakran a saját egészségünk és jólétünk jár az eszünkben. De mi lenne, ha minden lépésünkkel, minden kilométerünkkel valami nagyobb ügyet is szolgálhatnánk? Mostani kampányunk pontosan ezt teszi lehetővé: együtt futunk, szívvel támogatunk.

Gondolj bele, milyen erőteljes üzenetet közvetítünk, amikor mi NŐK, a hétköznapi életben anyák, feleségek, munkavállalók, testvérek, barátnők összefogunk és a rajthoz állva a fogyatékkal élő társaink ügyét támogatva érünk célba. Mindegy milyen távon szólal meg a startpisztoly és kezdődik a visszaszámlálás, ha a cél közös, és EGYÜTT tudjuk megvalósítani. Minden lépés, minden megtett kilométer üzenete: egy kiáltás a befogadásért, az elfogadásért és az egyenlő esélyekért. A lépteink visszhangot keltenek, és olyan közösséget építenek, ahol senki sem marad magára.

Minden lépés számít

Képzeld el, ahogy a rajtvonalnál állsz, körülötted százak, akik ugyanazt az ügyet támogatják, ugyanazért a célért izzadnak. Együtt erősek vagyunk, együtt láthatatlan szálakkal kötjük össze az életeket, és formáljuk át a jövőt. Minden lépés, amit teszel, segít abban, hogy a fogyatékkal élő emberek ne csak a társadalom szélén éljenek, hanem annak teljes jogú, boldog tagjai lehessenek. Köztük azok az anyák, nők, akik fogyatékosságukat nyíltan felvállalva családot alapítanak, gyermekeket szülnek és nevelnek fel.

Ha te is fontosnak érzed, hogy támogasd ezt a kezdeményezést, csatlakozz hozzánk, a női szuperhősök csapatához!

Ne csak nézője legyél a változásnak, légy annak részese! Regisztrálj, kösd be a cipődet, és fuss velünk, fuss értünk. A motiváció, a belső tűz, a jó ügyért való megmozdulás hidd el, szárnyakat ad!

Futás közben érezzük a szabadságot, a közösség erejét, és azt a megtiszteltetést, hogy segíthetünk. Gyere és mutasd meg te is, hogy te milyen szupererővel rendelkezel. Mert minden nő szuperhős, aki felveszi a futócipőjét és rajthoz áll.

Nemcsak a saját határaidat feszegeted majd, hanem valódi, kézzelfogható változást is hozhatsz. Megmutathatjuk, hogy mi, nők, hogyan bontjuk le a korlátokat és építjük fel a hidakat – egy futás, egy lépés, egy mosoly kíséretében egyszerre. 

FB felhívás: 
A Léleköntő programunkról bővebb információ itt olvasható:
A Mikes Lélekközpontról: 

- bdpst24.hu

Check Also

Étvágygerjesztő virágköltemények

Íme néhány színpompás asztaldísz muskátlival Egy muskátliból készített asztaldísz bármilyen családi vagy baráti összejövetelt feldobhat. …