Metzker Viki: Tudom, hogy Gabi elkap, és mindig ott lesz mögöttem

JOY Magazin címlappal ünnepli Metzker Viki, hogy nagykorú lett a karrierje: idén 18 éve, hogy meghódított egy férfiak uralta szakmát, DJ lett és ezzel fiatal nők sokaságát inspirálta arra, hogy a saját útjukat járják. Metzker Viki a kezdetekről, férjéről, házasságáról is vallott a magazinnak adott nagyinterjúban.  

„A női erő, a női belső hang erősebb, mint bármi ezen a világon, csak jól és helyesen kell használni. Az életben való elinduláshoz bátorság kell, a döntés, hogy mikor teszed meg az első lépést, pedig a te kezedben van” – üzente nőtársainak Metzker Viki, aki pont 18 éve indult el azon a bizonyos úton. Húsz éves kora óta – némi modellkedési kitérő óta – a zene tölti ki az életét. „Hálás vagyok a szüleimnek, hogy sosem gátoltak az álmaim elérésében, hanem támogattak és büszkék rám. Ezt a női erőt egyébként édesanyámnál láttam mindig, nekem ő a legnagyobb példaképem” – mondta Viki. 

 A DJ karrier elején sokan próbálták hátráltatni, ő azonban tudomást sem vett a támadásokról. „A nőknek mindig nehezebb dolguk van egy-egy férfias szakmát „betörni”, de ha betörik, akkor már csak élni kell a lehetőséggel. A szép külső előny, de nem elég. A tudás, a közönséggel való szimbiózis az, ami meghatározza egy DJ hosszú távú sikerét” – magyarázta Metzker Viki, akit 2009-ben egy német menedzsment vezetője egy klubban látott zenélni. Innentől kezdve évekig a világot járta, majd hazatért és újrakezdte a pályafutását itthon is. 

Két évvel ezelőtt aztán újra nagyot fordult a világ Vikivel, összeházasodott Gabennel, a BSW zenészével. „Olyan lelki békét, nyugalmat és balanszt hozott az életembe, amire mindig is vágytam. Egy jó kapcsolatnak több alappillére van. Ilyen a humor, a barátság, az élmények, a testiség, de mind közül számomra az a legfontosabb, hogy feltétel nélkül megbízom benne. Kitárt karokkal, biztonsági háló nélkül mernék hátradőlni, mert tudom, hogy elkap, és mindig ott lesz mögöttem” – mondta a kapcsolatukról Viki.  

Mivel mindketten a showbiznisz világába dolgoznak, tudják pontosan, hogy a féltékenységnek nincs helye a házasságukban. Egyenlő félként élnek a kapcsolatban, és nem felejtenek el együtt tenni érte, ha szükséges. A családalapítást is úgy kezelik, ahogyan azt ők ketten szeretnék megélni.   

„Gabival óriási szerencsém van, mert ebben is nagyon összezárunk. Mindig elmondja, hogy az én testem, az én életem és az én karrierem. Csodás dolognak tartom az anyaságot, de látom, hogy mennyi lemondással és áldozattal jár, amire mi még nem vagyunk felkészülve. Lehet, hogy erre sosincs tökéletes pillanat, mi mégis úgy vagyunk vele, hogy nem az idő fogja ezt meghatározni, hanem mi” – mondta a JOY-nak Metzker Viki, aki a tanítást is a jövő feladatának érzi.

„Nőként, előadóként nagy álmom volt, hogy egyszer ilyen formában is szólni tudjak a nőkhöz, mert igenis mindent el lehet érni. Tökmindegy, hogy nézel ki, mit csinálsz vagy éppen hol tartasz, ha van benned szorgalom, alázat és motiváció, nincs lehetetlen” – tette hozzá a DJ. 

A teljes interjú a JOY legújabb számában olvasható.

Fotók: Zsólyomi Norbert/JOY

- bdpst24.hu

Check Also

A Kopaszi Gát és a CETIN Hungary együttműködési megállapodást kötött

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a …