WORLD BATH BOMB DAY

  • A Lush 28 új fürdőbombával ünnepli a fürdőbombák világnapját – köztük az első hideg vízben oldódó termékkel! 

A Lush április 27-én ünnepli a fürdőbomba világnapját – ezen a napon kapott ugyanis védjegyet a legendás termék, melyet a cég társalapítója, Mo Constantine talált fel egy kerti fészerben 1989-ben. 

A termékek április 27-től elérhetők online, néhányuk pedig a Lush üzleteiben is megtalálható.

Ma percenként 48 fürdőbombát adnak el világszerte, és a Lush még mindig újabb és újabb ötletekkel frissíti fel a számos jótékony hatással bíró terméket; a legkiválóbb összetevőket használják, hogy csodás illatokkal és színekkel dobják fel a fürdést, garantálva a mókát, az ellazulást és a jóllétet.

A fürdőbomba világnapja alkalmából a Lush ismét új fürdőélményeket kínál vásárlóinak 28 innovatív, szórakoztató és ikonikus fürdőbombát tartalmazó kollekciójával. A gyűjteményben minden egyes hangulathoz találni megfelelő fürdőbombát, hogy a fürdés valóban különleges élmény lehessen.

A kollekció egyik legnagyszerűbb újdonsága a Cold Water Soother, az első fürdőbomba, amit úgy terveztek, hogy hideg vízben is pezsegjen. A 20%-ban Epsom-sókból készült termék megnyugtató aromája az esőillatot idézi, melyről úgy tartják, hangulatjavító, nyugtató és ellazító hatású. A fürdés újabb megközelítése a Lush-tól!

LE AZ UNALMAS FÜRDŐKKEL!

Az új kollekció a jóllétet, a mókát és az egészséget tűzte zászlajára. Tartalmaz többek közt egy innovatív, új fürdőbombát, melyet kifejezetten edzés utánra, hideg vízhez terveztünk, valamint egy robotot formázó fürdőbombát, melyben egy apró szilárd sampont rejtettünk el, hogy a gyerekek még jobban élvezzék a pancsolást. Fedezd fel az általunk kínált hangulatokat!

A Lush múltja és jövője

A fürdőbomba feltalálója, a Lush minden évben megünnepli a fürdőbomba világnapját. Az úttörő termék múltja és jövője előtti tisztelgés a világ első Lush-üzletének bejárati ajtaját formázó fürdőbomba és más régi kedvencek megjelenése is.

Iconic Door
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
Slammer
Fürdőbomba
1 990 Ft / db
Giant Intergalactic
Fürdőbomba
6 790 Ft / db
Kis és nagy gyerekeknek

A Lush feltalálóinak rajongása az élénk színek, a különleges karakterek és a csodálatos kádművészet iránt az évek során olyan legendás fürdőbombákban öltött testet, mint a Toby’s Magic Cow, az Unicorn Poop és az Ickle Baby Bot.

Nos, az újdonságok is pont ilyenek!
A fürdőbomba világnapjára készült idei kollekció egy igazán különleges frdőbombát is tartalmaz. 2022-ben a Lush-t alapító Constantine-család elveszítette a hétéves Dexter Constantine-Tatchellt. Dexter, a Sárkányok Vezére sokáig hősiesen küzdött a rabdomioszarkóma ellen, amely egy igen ritka, kevéssé ismert gyermekkori rák. Sajnos mind a betegség kutatására, mind a kezelésére igen szűkösek a rendelkezésre álló anyagi források. Crackle nevű plüssmackóját a kezelések során végig magánál tartotta. Ezt a cukorkaillatú fürdőbombát Dexter és a hozzá hasonló gyerekek tiszteletére alkottuk meg.

A változás reményében a Lush támogatta a Dexter’s Arc nevű adománygyűjtő platform indulását, mely az Alice’s Arc nevű, gyermekkori rákkal foglalkozó angol-walesi civil szervezet segítségével jött létre. A Dexter’s Arc a rabdomioszarkóma állatkísérlet-mentes kutatását támogatja.

A fürdőbomba eladásaiból származó bevétel 100%-a (az ÁFA levonása után) az emberséges bánásmódot szem előtt tartó új kezelések kifejlesztését támogatja.

Crackle
Fürdőbomba
3 190 Ft / db
Beat The Clock Badger
Fürdőbomba
3 990 Ft / db
Apple A Day
Fürdőbomba
3 990 Ft / db
Pig In A Poke
Fürdőbomba
3 990 Ft / db
Ickle Bot szilárd samponnal
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
Sleepy Bot szilárd samponnal
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
Misztikus, mágikus, zenei

Földes illatok, tündérmesék és népzene ihlette a következő termékeket, köztük egy Joni Mitchell által inspirált vajkaramellás fürdőcsodát, egy életre kelt koreai legendát és a friss hajnali harmat illatát őrző fürdőbombát.

Brother Moon
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
Druids of Bath
Fürdőbomba
3 590 Ft / db
Chelsea Morning
Fürdőbomba
3 190 Ft / db
Time Of The Season
Fürdőbomba
3 190 Ft / db
Woodstock
Fürdőbomba
3 590 Ft / db
Magic Bus
Fürdőbomba
1 990 Ft / db
World’s Smallest Disco
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
Egészség és jóllét

A Lush feltalálóinak csapatában elismerésre méltó sportembereket is találhatunk, például a cég egyik társalapítóját, huszonötszörös maratonfutó Helen Ambrosent. A magnéziumkristályok, az Epsom-sók, valamint a levendula és a kamilla megnyugtató illata mind-mind megtalálhatók a fitneszrajongóknak készült új fürdőbombáinkban, melyeket a regeneráció és a jóllét jegyében készítettünk.

Cold Water Soother
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
The One With Lavender
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
The One With Lemon Oil
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
The One With the Orange Slice
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
The One With Chamomile
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
Ikonikus illatok

A Lush legendás illatai közül néhány most fürdőbomba formájában is elérhető! A Dream Cream testápolóból 1,2 percenként eladunk egyet, a Passion pedig egy limitált kiadású valentin-napi különlegesség volt melyet imádtak a vásárlóink.

American Cream
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
Dream Cream
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
Passion
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
The Hexagon
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
Thermal Waves
Fürdőbomba
2 790 Ft / db
A világ körül
A Lush fürdőbombái közül sokat a világ különböző tájain dolgozó csapataink készítenek, így a helyi folklór, mesék és tradíciók is megjelennek a termékekben. A Lush “co-create” együttműködési programjának keretein belül évek óta készülnek fürdőbombák a különböző kultúrák ünnepeinek alkalmából.

- bdpst24.hu

Check Also

Ingyenes fotókiállítás a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat nyertes képeiből

Idén második alkalommal rendezték meg a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázatot. A szervezők két kategóriában várták …