TORONTÓ ÜTŐS CSAPATA VISSZATÉR

Az eddigieknél még döbbenetesebb történéseket ígérnek a Murdoch rejtélyeinek alkotói a 17. évad debütálása alkalmából. Az új részeket mindjárt a Blöffből, a Brown atyából és a Jane Eyre sorozatból ismert ír színésznő, Sorcha Cusack cameója nyitja, majd kicsivel később az ikonikus írónő, Margaret Atwood is feltűnik; közkedvelt nyomozóinkat pedig először hallhatjuk ismert musicaleket énekelni!

Mi történik a 17. évadban?

William Murdoch nyomozót és feleségét, Julia Ogdent elfogták – ahhoz, hogy megszökhessenek és vígan folytathassák életüket Torontóban, muszáj lesz rájönniük, mi lehet titokzatos fogvatartójuk tényleges szándéka. Crabtree és Effie családi nyugalma is felborul: felbukkan valami Crabtree múltjából, ami sürgős cselekvésre késztet.

A Station House 4. szám alatt sem kisebb a feszültség, itt Brackenreid főfelügyelő pozíciója kerül kérdőjelek közé. Llewellyn Watts viszont nyomozónak áll, és saját elképzelései mentén eltökélten próbálja bizonyítani igazát. Boldog kapcsolat virágzik Violet Hart és Isaiah Buchanan között, de a Star Bright Klub jövője (és ezzel a nő vagyona) veszélybe kerül, amikor a nő elhunyt férjének rokonai bíróság elé citálják őt.

Történelmi alakokból ebben az évadban sem lesz hiány: Emily Car művész, Jelly Roll Morton dzsessz zongorista, Robert Borden kanadai miniszterelnök, Sun Yat-Sen kínai forradalmár, de még a Mona Lisa is felbukkan ilyen-olyan formában a sorozatban!

A friss évadot április 22-étől hétköznaponként 20:15-től vetíti az Epic Drama csatorna.

- bdpst24.hu

Check Also

5+1 dolog, amit már tudni lehet a „Star Wars: Az akolitus”-ról

Az elmúlt években tovább szélesedett a messzi-messzi galaxis már így is igazán szövevényes története, és …