Maffiavezérről nevezte el kutyáját Kajdi Csaba

  • A modellügynökség vezetőjének megtetszett a Griselda Blanco életét bemutató életrajzi krimi-sorozat, ezért kutyáját a főszereplőről nevezte el. 

Rajongásig szereti új kutyáját Kajdi Csaba, aki nemrég kezdte meg a közös életet Griseldával. A modellügynökség vezetője mindig is „kutyás” volt, előző négylábúja, Sanyika elvesztése után is biztos volt benne, hogy újabb kiskedvence lesz. „Volt időm felkészülni arra, hogy Sanyika el fog menni. Az állapotát látva minden nappal úgy voltam, hogy lehet, ez az utolsó vele. Miután elment anyukám szeretett volna születésnapomra meglepni egy új kutyával és mivel ez egy remek tulajdonságokkal bíró fajta, a maltipoora esett a választásom” – mondta a Sláger Reggelben RádiósCyla, aki remekül kijön az új négylábúval. „Ez a típus teljesen felveszi a gazdája ritmusát.

Ha én lustálkodom, ő is eldobja magát és alszik. Ha megindulok ő is felpattan, hozza a csacsit, hogy dobáljam neki és pörög. Griselda a Netflix sorozatáról, Griselda Blanco után kapta a nevét, ő is millió ügyben van állandóan. Franciául is már egyre több mindent megért és az egyedüllétre is igyekszem őt szoktatni, hogy ne egy kis utánfutó legyen belőle” – tette hozzá Kajdi Csaba.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/0VPzGeUuCB6I200cHgsLgw linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

Kiderül kik leszek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

2024-ben érkezik az RTL-re A Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, …