Új könyv kiadását fontolgatja Bíró Ica

  • A Metal Lady tele van tervekkel, amelyek közül az egyik, 2005-ben kiadott könyvének frissítése, kiadása.

Megtalálta otthonát Bíró Ica, aki az elmúlt években igazi kálvárián ment keresztül kilakoltatási ügye miatt. A kirobbanó formában lévő szőkeség mostanra érzi úgy, hogy kezdi megtalálni a helyét új otthonában.

„Két éve lakom ott, ahol most. Ebből másfél év szinte kómában telt. Örültem, hogy túléltem a megpróbáltatásokat. Nem volt sem fizikai, sem lelki erőm felfedezni a környéket, aztán dolgoztam is este 6-tól sokszor reggel 6-ig. Most kezdek el sok mindent megtapasztalni, felfedezni a lakókörnyezetemben” – mondta a Drága családomban Bíró Ica, aki sok tervet dédelget.

„Bízom benne, hogy szükség van a munkásságomra. Egyrészt szeretnék elkezdeni újra fitnesz órákat tartani. Másrészt a 2005-ben kiadott életmód könyvem tervezem újra kiadni. Tartom, az akkor írtakat, az alapok ugyanúgy érvényesek, de eltelt azóta néhány év. Van jónéhány dolog, amit azóta megtapasztaltam, használom, hogy még egészségesebb életet élhessek. Ezekkel egészíteném ki a könyvemet, amit bízok benne, hogy a közeljövőben kiadhatok” – árulta el megvalósításra váró tervét a fitneszlady.

- bdpst24.hu

Check Also

Kiderül kik leszek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

2024-ben érkezik az RTL-re A Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, …