Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie

  • A műsorvezetőt gyerekként a színészet és az éneklés vonzotta, ám később mégis a hadtudományi tanulmányokat választotta.

A rendőrség napja előtt tisztelegve ezúttal egy rendőrnek tanuló hölgy megjelenését tette még elragadóbbá Nagy Melanie, aki a Dikh TV műsorában ismét sminkecsetet ragadott. „Patrícia már a középiskolát is úgy választotta, hogy az a rendőri pályára készítse fel. Igazán példaértékű az útja, ahogy helytáll, különösen roma nőként.

Nagyon drukkolok neki, hogy minden vágya teljesüljön, mind a szakmai, mind a magánéletében” – mondta Nagy Melanie, akitől szintén nem állnak távol a rendvédelmi tanulmányok. Hiszen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett, nukleáris fegyverkezés szakirányon. Gyerekként azonban egészen más pályáról álmodott. „Kisgyermek koromban a színészet és az éneklés érdekelt, zongorázni jártam és balett órákra, mondhatni kis művészlélek voltam. Kimondottan “lányos” típus.

Később éles váltás következett és kifejezetten érdekelni kezdtek a rendvédelmi szervek. Így nem volt véletlen a választás az egyetemet illetően, igaz civil hallgatóként jelentkeztem” – árulta el Nagy Melanie a Tükröm, tükröm műsorvezetője és sminkmestere.

- bdpst24.hu

Check Also

Kiderül kik leszek A Fort Boyard – Az erőd játékosai

2024-ben érkezik az RTL-re A Fort Boyard – Az erőd, és már az is kiderült, …