Megnyitott az új TOTHBORI showroom a Hold utcában

  • A Batthány-örökmécsesnél nyílt Tóth Bori divattervező új bemutatóterme

Budapest szívében, a Hold utca 21. második emeletén nyílt meg az új TOTHBORI showroom. A divattervező ready-to-wear darabjait, időtlen, laza eleganciát és könnyed stílusosságot sugárzó ruháit és HOME márkájának lakáskiegészítőit is megmutatja az új terekben.  

„Nagyon örülök, hogy a város közepén, sokkal nyitottabb terekben mutathatom meg a kollekcióimat és fogadhatom a hozzám érkezőket” – mondja Tóth Bori divattervező. – „Az új showroom különleges eseményeknek, többek között a workshopjainknak is helyet ad majd, ezek szervezésébe már bele is vágtunk.”

A nyitás megünnepléseként zajlott az új showroom első programja, a Tavaszköszöntő workshop, amelyen a fenntartható design jegyében születtek újjá pólók TOTHBORI mintákkal. A fenntarthatóság, a tudatosság fontos jelszavai a divattervező munkásságának. Olyan kapszulagardróbok összeállítására ösztönöz, amelyek minőségi, hosszú-hosszú éveken át használható darabokból állnak. Egy szenvedéllyel, de tudatosan összeállított ruhatár felbecsülhetetlen érték, a sokoldalú darabok pedig képesek önmagukban egy este emlékezetes sztárjaként szerepelni, míg nappal megbízható alapdarabokkal párosítva laza eleganciát adnak.

Tóth Bori tervezőként azon dolgozik, hogy olyan kollekciókat hozzon létre, amelyek rafinált megoldásokkal, időtálló ruhákkal a kevesebből is még többet hoznak ki, és észrevétlenül emelnek ki a tömegből. Kollekcióiban alapelem a minőség, amely feltétel ahhoz, hogy egy-egy ruha tartósan szolgálhassa felhasználóját. A TOTHBORI-darabok sokarcúságukkal, átgondolt szabásvonalaikkal maximális figyelmet fordítanak viselőik adottságaira, stílust és fesztelen eleganciát biztosítanak a nők számára.

Az új showroom tágas, fényes terekben mutatja be a divattervező kollekcióit, legújabb darabjait, és a TOTHBORI HOME lakáskiegészítők, amelyeket szintén Tóth Bori tervezett, is méltó helyet kaptak itt. A showroom rendszeres workshopok helyszíne is lesz, melyekért érdemes figyelni a TOTHBORI felületeit. 

TOTHBORI Showroom – 1054 Budapest, Hold utca 21. 

https://tothbori-official.com/

- bdpst24.hu

Check Also

Új kiállítás és új műtárgy az Iparművészeti Múzeumban

A Múzeumok Éjszakájára több éve új kiállítással készül az Iparművészeti Múzeum, az idei évre a …