ALDI + Balaton: 551 100 forintos kezdőfizetéssel

  • keres szezonális munkavállalókat az ALDI a tó körüli üzleteibe

AZ ALDI idén is szeretne aktívan hozzájárulni a magyar turisztikai régiókba érkező nyaralók kikapcsolódásához. Ennek megfelelően az itt található üzleteiben az üdülni vágyók igényeinek megfelelően alakítja kedvező áron kínált magas minőségű termékekből álló szezonális kínálatát és üzletei nyitvatartását. A vállalat mintegy 100 szezonális új munkavállalót keres, a kezdőbér több mint bruttó 550 000 forint.

A nyári időszakban jelentősen átalakul a turisztikai régiókban található ALDI-üzletek vásárlóinak összetétele. A helyi lakosok mellett a pihenni vágyó magyar és külföldi nyaralók is az áruházlánc üzleteiben szerzik be az üdülésük során szükséges élelmiszereket és non-food termékeket. Az ALDI idén is úgy alakítja ezen üzleteinek nyitvatartását és árukészletét, hogy biztosítsa a gondtalan és kellemes bevásárlási élményt vásárlói számára. Az áruházlánc a Balaton környéki üzleteiben ismét bővített termékválasztékkal, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra.

Az ALDI június 1. és augusztus 31. között 10 Balaton környéki üzletét is kiemelt, az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat, még jobban alkalmazkodva a nyaralók életéhez.

Az áruházlánc mintegy 100 új szezonális munkahely létrehozásának köszönhetően bővíti dolgozói létszámát, hogy az érintett 10 üzletében a megnövekedett vásárlószám ellenére is minőségű és gördülékeny kiszolgálásban legyen része minden egyes vevőjének. A munkavállalók a határozott idejű munkaviszony keretén belül teljes, illetve heti 30, vagy 35 órás részmunkaidőben is dolgozhatnak.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén havi bruttó 413 325 forint, heti 35 óra esetén havi bruttó 482 213 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén havi bruttó 551 100 forint a járandóság.

Az ALDI juttatási csomagja kivételesen vonzó ajánlat lehet azok számára, akik a nyári időszakban a Balaton környékén vállalnának munkát. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja.

Kellemesen hűtött hazai borok és non-food termékek külön sátrakban

Az ALDI számára kiemelt jelentőségű, hogy vásárlóinak minél több kiváló minőségű magyar terméket kínáljon és ez a törekvés az ALDI VINOTÉKA borválasztékában is megmutatkozik. Az áruházlánc vásárlói számára idén is több helyi, balatoni borász borát szeretné elérhetővé tenni. A palackok megfelelő tárolásához számos üzletébe borhűtőket telepít, amelyek az italok megfelelő tárolási hőmérsékletét is biztosítják, lehetővé téve, hogy a bor akár vásárlás után azonnal fogyasztható legyen.

A Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol a non-food termékek, például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek. Ezen felül az ALDI minden tókörnyéki áruházban fagylaltszigeteket alakít ki, ahol – további 5-6 fagyasztóládában – a vásárlókat rendkívül gazdag fagylalt- és jégkrémválaszték várja. Az ALDI a nyáron a tóparti áruházaiban a nyaralók igényeihez igazodva valamennyi áruházában meghosszabbított nyitvatartással várja a vásárlókat.

- bdpst24.hu

Check Also

Nyaralás előtt módosítja hátrányosan a Revolut az utasbiztosítását

A Revolut egyelőre nem tett hivatalos bejelentést, azonban sikerült utána járnom a részleteknek. Jelentősen csökkennek …