Bodrogi Gyulával ünnepelt a Karinthy Színház

A Karinthy Színház Bodrogi Gyula 90. születésnapjához közeledve egy igazán különleges programra invitálta vendégeit múlt szombaton, az idei Színházak Éjszakáján. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész és barátai egy zenés talkshow keretében szórakoztatták a páratlan eseményre érkező nézőket.  
A hangulatról Bodrogi Gyula mellett a tiszteletére hívott meglepetés sztárvendégek: Voith Ági, Bodrogi Enikő, Szilágyi Tibor, Koltai Róbert, Straub Dezső, Olt Tamás igazgató (az est házigazdája) és Balázs Andrea, a talkshow műsorvezetője gondoskodtak.
Örömkönnyek és a meghatódottság könnyei is hullottak bőven az est során, ahogy a vendég-művészek sorra érkeztek és elevenítették fel legvidámabb, legemlékezetesebb vagy akár legtanulságosabb emlékeiket Bodrogi Gyulával.
„Megbeszéltük, hogy nem fogunk elérzékenyülni és percenként pityeregni, mégis végigbőgjük az egész estét.” – jegyezte meg könnyeit törölgetve Balázs Andrea, miután Bodrogi Enikő elénekelte a színpadon nagyapja kedvenc dalát, amit „Gyuszi bácsi” a büszkeségtől meghatódva, szintén könnyes szemekkel hallgatott végig.
A Karinthy Színház igazgatója, Olt Tamás is elárulta, már gyerekkora óta tiszteli Bodrogi Gyulát, így régi álma vált valóra, amikor kifejezetten a színészlegenda számára írta meg a színház nagy sikerrel futó darabját, a Nagymestert.
A nosztalgikus, nevetéssel teli és megható pillanatokban bővelkedő est végén a közönség többszörös álló vastapssal hálálta meg a különleges programot.
fotókredit: Forgács Bea/Karinthy Színház

- bdpst24.hu

Check Also

Dobó Ági kezdeményezésére hírességek sütöttek pizzát az autizmusban érintett gyermekekkel

Közösen sajátították el a pizzakészítés fortélyait hírességek és autizmus spektrumzavarban érintett gyermekek az Együtt az …