Férje egészsége érdekében nővér szerepet ölt magára Soma Mamagésa

Az előadóművész megelégelte, hogy férje nem veszi be a vitaminjait. Ezért úgy döntött egy kitalált karakter bőrébe bújik és általa veszi rá a párját arra, hogy tegyen az egészségéért.

Szinte minden élethelyzetre van egy praktikája Spitzer Gyöngyinek, azaz Soma Mamagésának, aki mindig is híres volt pozitív életszemléletéről. „A férjem 66 éves és van jónéhány vitamin, ami ebben a korban indokolt. Ezeket én szépen előkészítem neki egy gyógyszeres dobozba minden napra, de azt vettem észre, hogy bizony van, amikor az előző napi is még ott van benne” – mondta az előadóművész, aki saját praktikát vetett be a helyzet megoldására.

„Ha a feleségeként elkezdem cseszegetni, hogy miért nem vette be vagy épp piszkálom, hogy vegye be, az nem tesz jót a mi kapcsolatunknak. Ezért kitaláltam Ulrike nővért, aki viccesen előjön ilyenkor és jelzi ketteskének, hogy tessék bevenni azokat.

 

Ebben van egy kis cinkosság, egy kis játékosság és működik is. Kérdeztem a férjem, hogy lecseréljük-e Ulrikét, de azt mondta szó sem lehet róla” – árulta el Soma Mamagésa, aki igyekszik minél többet tenni családja egészségéért. „Rávettem őt a tibeti öt jógára is, amit én 7 évig minden nap csináltam. Most már azért nem csinálom minden nap, mert mást is gyakorlok mellette.

Viszont a férjem ennek köszönheti, hogy elhagyta a kávét, pedig függője volt. Emellett gyógyteákat is iszunk, amelyekhez magam szedem a leveket. Mindig is érdekelt ez, több gyógyfüves kurzust is elvégeztem már” – tette hozzá Peller Mariannak a Sláger FM Lélekközösség című műsorában Spitzer Gyöngyi.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/4YK7n2xS4qnArABfrwoqzM linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie

A műsorvezetőt gyerekként a színészet és az éneklés vonzotta, ám később mégis a hadtudományi tanulmányokat …