Lekéste a Kínába tartó repülőgépet Kajdi Csaba

  • A modellügynökség vezetője egy modellversenyre igyekezett, ám útlevél nélkül vágott neki a nagy utazásnak.

Szinte már az egész világot beutazta Kajdi Csaba, aki munkájából adódóan számtalan országban megfordult, hogy újabb és újabb modellek útját egyengesse a nagyvilágban. Egy ilyen alkalommal épp Kínába vitte volna az útja, hogy részt vegyen egy nagy modellversenyen. Azonban épphogy odaért az eseményre. „Hszianba mentem, Kínába, egy nagy, nemzetközi modellversenyre.

Megérkeztem a reptérre, ott álltak a stewardessek, köszöntek, én odaadtam a személyimet, majd megkérdezték, hogy ’Útlevél?’. Hát mondom EU, mire rávágták, hogy Kína nem” – idézte fel a Sláger Reggelben RádiósCyla, akinek csak akkor esett le, hogy a világ másik végébe készül utazni. „Tényleg, uh, Kínába megyek, forródrót, Marika menj az az útlevelemért kérlek. Persze lekéstem a gépet, új jegyet kellett venni” – mondta Kajdi Csaba, akinek eleve nem volt hosszúra tervezve az útja. Így azonban fárasztó rohanás lett az egészből.

„A kínai utam öt nap lett volna, abból egy nap utazás. Így, hogy egy napot csúsztam, megnéztem a modellversenyt, tapsoltam a nyertesnek és már újra a repülőn ültem. Alig hittem el” – nevetett saját bakiján a Sláger Reggel műsorvezetőivel, Pordán Petrával és Somogyi Zoltánnal Kajdi Csaba.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/2dtjJcLxl5bJyI6kux8k7Wlinken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Környezetbarát, csúcstechnológiás kávépörkölőt nyitott Budaörsön a Röast Coffee

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a 100 százalékban hazai tulajdonú Roastar …