Itt a Mary & George hivatalos előzetese és megjelenési dátuma

  • Megérkezett a Julianne Moore és Nicholas Galitzine főszereplésével várva-várt sorozat

A SkyShowtime nyilvánosságra hozta a Mary & George történelmi pszichodráma-minisorozat hivatalos előzetesét, főbb képanyagait és a megjelenés dátumát. A sorozat főszereplői az Oscar®- és BAFTA-díjas Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), Nicholas Galitzine (Cinderella, Purple Hearts) és Tony Curran (Mayflies, Your Honour).  

A valós történelmi események alapján készült minisorozat március 8-tól lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

Ebben a kosztümös történelmi pszichodrámában Julianne Moore alakítja a kezdetben szerény, ám igencsak ambiciózus Mary Villiers szerepét, aki másodszülött fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt (Tony Curran), és teljhatalmú királyi szeretőjévé váljon. 

Noha mindig Mary volt a legokosabb ember a társaságban, sosem tudta igazán kibontakoztatni a képességeit, mígnem felismerte, hogy a király mohó étvágyában a finom borok, a jó társaság és a jóvágású férfiak iránt hatalmas lehetőség rejlik. A király becserkészésére szőtt fondorlatos terv kulcsfigurája a fia, az ártatlanul jóképű és karizmatikus George lett. Mary és George vérlázító cselszövések és csábítások révén a királyi udvar megkerülhetetlen alakjai és Anglia legbefolyásosabb családja lesznek. Ahogy azonban George hatalma növekszik, édesanyjával való kapcsolata egyre feszültebbé válik. George-nak be kell bizonyítania önmagának, hogy több pusztán egy jóképű férfinál. Be akarja magát írni a történelembe, és fütyül rá, hogy ez mivel jár.

A Mary & George című sorozatot a Hera Pictures a Sky Studios stúdióval együttműködésben készítette. A sorozatot D.C.  Moore (Killing Eve, Temple) írta Benjamin Wolley ismeretterjesztő könyve, a The King’s Assassin alapján. A sorozatot a Hera Pictures vezető producere, Liza Marshall mellett D.C. Moore, Oliver Hermanus és Julianne Moore jegyzi. Hermanus (Living, Moffie) egyben a sorozat főrendezője is. Sam Hoyle a Sky Studios vezető producereként működik közre.

www.skyshowtime.com/hu   
www.twitter.com/SkyShowtime  

- bdpst24.hu

Check Also

Így kapcsolódik ki az olimpia előtt Siklósi Gergely

Siklósi Gergely világbajnok és olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó nemrég tért haza legutóbbi versenyéről, és már javában …