FOREO: Végső búcsú a narancsbőrtől

A narancsbőr egy természetes és gyakori állapot, hírességek, sportolók, sőt közvetlen ismerőseid testén épp úgy megjelenik, mint a tiéden. Ez viszont nem jelenti azt, hogy el kellene fogadnunk, és ne tehetnénk ellene! A legjobb eredmények elérése érdekében célszerű több módszert bevetni, a hatékony kezelések kialakításához pedig érdemes megismerni a cellulit kiváltó tényezőit. Ezekhez ad tanácsot FOREO.

Miért alakul ki a narancsbőr?

A cellulit akkor alakul ki, amikor a zsírsejtek megnagyobbodnak és a kötőszövetek elvesztik rugalmasságukat. A folyamat a narancs héjához hasonlóan egyenetlenné teszi a bőr felszínét. 

A nők kötőszövetei hálósabbak, lazábbak, míg a férfiaké szorosabbak és feszesebbek. Ráadásul a női test alapvetően több zsírt is tartalmaz, különösen a csípőn, a combon és a fenéken. Az itt található zsírsejtek nagyobbak lehetnek, így hajlamosabbá válhatnak a cellulit kialakulására. A már említett laza kötőszövetek miatt pedig könnyen kitüremkedhetnek a bőrből. Az idő múlásával ráadásul a kollagénrostok is veszítenek a rugalmasságukból. 

Mindemellett a helytelen táplálkozás, a testmozgás hiánya és a kevés folyadékfogyasztás szintén hozzájárul a narancsbőr kialakulásához, emiatt nemtől, kortól és testalkattól függetlenül a narancsbőr mindenkit érinthet. 

Működnek a cellulit elleni krémek?

Bizonyára te is próbáltál már megszabadulni a narancsbőrtől anticellulit krémek, narancsbőr masszírozók alkalmazásával, de könnyen lehet, hogy ezek a termékek nem váltották be az ígéretüket: nem távolították el az apró gödröcskéket sem a hasról, sem a fenékről, a combokról pedig pláne. 

Szerencsére a beauty-tech készülékek hatalmas fejlődésen mentek át az elmúlt évtizedben, s mostanra a különböző bőrproblémák kezelése mellett a cellulit eltávolítására is találhatsz hatékony segítséget: a FOREO a BEAR™ 2 body testkezelő eszközzel gyors és hatékony kezelést garantál a narancsbőrrel szemben. A készülék a világ legerősebb feszesítő eszköze, ráadásul a FOREO SUPERCHARGED™ szérummal még tovább fokozza az amúgy is elképesztő eredményeket. 

Hogyan működnek a FOREO termékei?

A BEAR™ 2 body és a SUPERCHARGED™ feszesítő testszérum kombinációja maximálisan biztonságos és hatékony kezelést biztosít. A BEAR™ 2 body a mikroáram és a T-Sonic™ pulzációk ötvözésével fokozza a mikrokeringést és a nyirokelvezetést, biztosítja a legfontosabb tápanyagokat és eltávolítja a méreganyagokat. Szabadalmaztatott Anti-Shock System™ 2.0-val rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy másodpercenként 200-szor mérje a bőr elektromos árammal szembeni ellenállását. A maximális biztonság érdekében a méréseknek megfelelően állítja be a kezelés intenzitását. Klinikailag bizonyítottan hatékonyan kezeli a narancsbőr minden típusát, tonizálja az izmokat és feszesíti a bőrt már 1 hét alatt. A FOREO vezető széruma a feszesítő barackgyanta, a tonizáló koffein, a hidratáló szkvalén, az allantoin és a panthenol együttes erejével a mélyebb rétegekbe is eljuttatja a mikroáramot, ezzel fokozva a kezelés eredményeit. 

A FOREO SUPERCHARGED™ feszesítő testszérum amellett, hogy támogatja a mikroáramú tonizálást, ideális siklást biztosít a T-Sonic™ masszázskezelésekhez. 

A FOREO BEAR™ 2 body és a SUPERCHARGED™ feszesítő testszérum már elérhető a FOREO webshopjában.

- bdpst24.hu

Check Also

Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain 

Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már …