Oszvald Marika: „Meg vagyok azzal elégedve, amit a Jóisten adott”

Oszvald Marika festette már hidrogénszőkére a haját és volt, amikor nem volt elég figyelmes és letörött a vége. A kisebb sérülések és hibák ellenére a művésznő – ahogy fogalmaz – saját maga fodrásza és sminkese is egyben, ugyanis sajnálja az időt arra, hogy szépségszalonokban töltse. A mellényúlások azonban ritkák, így nem csoda, hogy Marika megjelenése mindig tökéletes.
A közelmúltban azonban különleges ajándékot kapott a szubrett: arc-, valamint testkezelésen vett részt és fejmasszázzsal kiegészített hajkezelésen is járt.
„Nem szoktam ilyen szalonokba járni, meg vagyok azzal elégedve, amit a Jóisten adott. Egész rugalmas a bőröm, pedig minden nap sminkelek. Szeretem a kényeztetést, még ha nem is gyakran jut rá időm. Amikor a színházzal sokat utaztam, jártunk a Holt-tengernél is, jól bekentünk magunkat az iszappal, és remek hatással volt a bőrömre. Hoztam is haza, szerintem még mindig van belőle. Most ajándékba kaptam ezt a kezelést, de valahogy ezekre én nehezen veszem rá magam. Aztán ki tudja, lehet, hogy most gellert kapok, és elkezdek mindenféle szépészeti beavatkozásra járni. Egy biztos, az egészségemre sokkal jobban vigyázok, mint a külsőmre” – kezdte Oszvald Marika.
 „Nagyon sok baj volt az ízületeimmel, több színpadi sérülésem is volt. Nem vagyok olyan én sem mint fénykoromban, a szalagjaim sem olyanok már, mint régen, de még szükségem van rájuk a színpadi mozgáshoz. Volt egy rosszabb időszakom, fájt a lábam és fájt a lelkem, hogy nem tudok semmit csinálni. Olyan ember vagyok, aki hinni akarja, hogy bármire képes. Emiatt is kezdtem el egy ízületregeneráló gyógynövénykúrát, ami szerencsére elmulasztotta a bajaimat. Csupa olyan gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító van a napi adagomban, amit az egyiptomi és kínai receptúrákban már időszámításunk előtt is használtak. A fűzfakérget a reuma ellen, az indiai tömjénfát a gyulladás kezelésére, a violát az ízületi bajokra. Megszűnt mostanra a gyulladás és a fájdalom is a múlté” – magyarázta Oszvald Marika, aki megszokta már, hogy nem vár másra, nem pazarolja az idejét, inkább maga ugrik neki mindennek.
 „A hajamat magam festem, én készítem, de minden öt évben egyszer tönkre is teszem, most például letört festés közben, de volt olyan amikor mellé nyúltam a boltban és hidrogénszőke festéket vettem. Ezeken is tudok nevetni, szerencsére gyorsan nő. Viszont nincs időm 3-4 órát ülni egy szalonban. Sminkes vagyok, fodrász, háziasszony, és színésznő is egyben, nem csoda, hogy néha előfordulnak hibák” – mondta nevetve a szubrett.

- bdpst24.hu

Check Also

Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain 

Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már …