Zola elárulta, hogy miért lépett ki a New Level Empire-ből

  • Az énekes úgy érzi, az élete most jutott el egy olyan pontra, amikor szakmai és magánéleti szempontból is mérlegelnie kellett mielőtt meghozta ezt a döntést.

Tíz év után int búcsút a New Level Empire zenekarnak Zola, aki a formációval közösen sikert sikerre halmozott az elmúlt egy évtizedben. Az énekes bár úgy döntött, nem folytatja tovább a zenekarral, a zenének nem int búcsút. „Meg kellett hoznom ezt a komoly döntést, mert olyan életszakaszba léptem – mind szakmai, mind magánéleti szempontból – amikor úgy éreztem változtatnom kell. Olyan tényezők lettek az életemben, amelyekre jobban szeretnék fókuszálni” – mondta a Sláger FM-en az énekes, aki eddig is több lábon állt.

„Eddig is több projektem volt, amelyekkel párhuzamosan szerettem foglalkozni. Ezeket sok éven át menedzseltem a zenekar mellett, térben és időben egyaránt. Mostanra azonban változtatnom kellett” – tette hozzá az énekes, aki nem hagyja abba a zenélést. „Nem hagyom abba az éneklést, ahogy bízom benne, hogy a zenekar is folytatja. Leültünk és mindent átbeszéltünk. Az eddig is működő projektjeimre – amelyek kreatív és kommunikációs területet érintenek – fogok fókuszálni, vannak terveim, de még nem szeretnék ennyire előre szaladni” – mondta a Sláger Reggelben Zola.

- bdpst24.hu

Check Also

Felháborodott leveleket ír Kajdi Csaba, amelyeket sosem küld el

Ha a modellügynökség tulajdonosát átvágják, első felindulásában címez egy levelet az illetőnek, amelyre alszik egyet …