Wolt: Tulipáncsokor, carbonara, almáspite

  • ezek a romantika nélkülözhetetlen kellékei a Wolton 

A Wolt 2023-as statisztikái meglepő képet mutatnak arról, hogy miként romantikáznak a magyarok. Legtöbben a kedvenc komfortételeikkel ünnepelnek, és emellé minden harmadik felhasználó választ valamilyen különleges finomságot. A virágoknál a vörös rózsa csak a második befutó, a desszerteknél az amerikai stílusú sütemények dominálnak, a párunkon túl pedig a házikedvenceinket is előszeretettel kényeztetjük ínyencfalatokkal ezen a napon. 

A Wolt Valentin-napon sem hagyta cserben azokat, akik az utolsó percekben eszméltek, vagy az otthonuk meghitt kényelmében akartak ünnepelni. A finom fogások mellé 2023-ban minden harmadik Woltos rendelt valamilyen csokoládét vagy süteményt, amelyek tökéletesen kiegészítenek egy romantikus vacsorát. Különösen nagy népszerűségnek örvendtek az amerikai stílusú desszertek; legkelendőbbnek az almáspite bizonyult, ezt pedig az áfonyás étcsokoládé, a juharszirupos palacsinta, a brownie-s sajttorta és a tiramisu követte. 

Nem a vörös rózsa a kedvenc Valentin-napi virág

Természetesen a Valentin-nap nem múlhat el virágok nélkül sem, érdekes módon azonban a vörös rózsa csak a második helyen végzett a legnépszerűbb csokrok dobogóján, a legtöbb felhasználó egy színpompás tulipánválogatást választott. A top 5 növény között további tulipánfajták szerepeltek, többek között olyan is, amelyhez ajándék plüssmackó tartozik. 

A jeles naphoz közeledve nemcsak a virágrendelések száma növekedett közel 60 százalékkal, de a szexjátékoké is: a különböző szexuális segédeszközökből és óvszerből háromszor több fogyott ezen a napon, mint az év többi részében. 

Valentin-napon is főleg gyorsételeket rendelünk házhoz 

Akár párban, akár egyedülállóként ünnepeljük, a Valentin-nap kiváló alkalom arra, hogy a kedvenc ételeinkkel kényeztessük magunkat. Ami ezeket illeti, az átlagos Wolt-felhasználó inkább a gyorséttermi fogásokat és a komfortételeket részesítette előnyben, mintsem az egzotikus gourmet különlegességeket. Érdekesség, hogy a carbonara spagetti egy átlagos naphoz képest jóval népszerűbb volt a tavalyi Valentin-napon, mint bármikor máskor. 

Ezen a jeles alkalmon nemcsak a párunknak vagy magunknak szeretünk kedveskedni, hanem a háziállatainknak is. Ilyenkor a kutyás gazdák ínyenc, sütőtökös-bárányos-áfonyás száraz tápot rendeltek a legtöbben, a macskások kacsás, félnedves jutalomfalatot, a nyulat tartók pedig réti szénát.

- bdpst24.hu

Check Also

Egész évben működő, látványos aquapark nyílik újra Šibenikben

Június elején új attrakcióval gazdagodik a horvátországi Šibenik: az Amadria Park Šibenik változatos élményelemekkel és …