Ezért mond nemet az alkoholfogyasztásra Nagy Zsolt

  • A színész nemcsak a novembert szereti szárazon, de minden más hónapot jobban értékel, mióta úgy döntött, nem fogyaszt alkoholt.

Komoly döntést hozott egy ideje Nagy Zsolt színész, aki úgy érezte elég volt: nem fogyaszt többé alkoholt. Döntésének nyomós oka volt, úgy érezte a mérték kezdett elcsúszni. „Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört. Ebben szocializálódtam és eleve, sokan, sok nehézséggel élnek ebben az országban.

A legkönnyebb módja annak, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol. Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk” – mondta Nagy Zsolt a Sláger Kultban, ahol arra is kitért, hogy nem akart nagyobb árat fizetni azért, mert sűrűbben fogyasztott alkoholt. Jóideje ezért is mond nemet minden italra. „Ez egy döntés, egy következetes, komoly keretrendszer.

Szabályokat hoztam, amiket betartok. Persze vannak nehéz pillanatok, nagy a kísértés, hiszen 200 métert tesz meg az ember és máris azt látja, hogy ott iszogat valaki. Imádtam a pálinkát, az alkohol minden formáját szerettem. Nincs baj az alkoholfogyasztással mértékkel, alkalmanként. Én mértéket tévesztettem egy idő után. Nagy a kísértés, de érdekes, hogy mi történik a józanságban” – tette hozzá a színész.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/0ThfYLYsevm9OMItrzyVcg linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Felháborodott leveleket ír Kajdi Csaba, amelyeket sosem küld el

Ha a modellügynökség tulajdonosát átvágják, első felindulásában címez egy levelet az illetőnek, amelyre alszik egyet …