Nem tabu a fitymaszűkület és mi történik a műben?

Játékos, mesés formában, de szakmailag hitelesen mutatja be a szakterületének kihívásait dr. Kőnig Róbert gyermeksebész a Kőnig doki helyre teszi sorozatában, ami már a harmadik évadnál jár.

Új évaddal jelentkezik a Highlights of Hungary díjazott sorozat, a „Kőnig doki helyre teszi.”  A méltán népszerű, szakmailag hiteles sorozatban, mely mesével népszerűsíti az egészséget és a megelőzés fontosságát, dr. Kőnig Róbert gyermeksebész olyan témákat mutat be kicsiknek és nagyoknak is érthetően, mint a fejsérülések, vagy, hogy miért nem kell félni a vérvételtől és mit is jelent az, hogy baktérium.

dr. Kőnig Róbert

A sorozat friss, 3. évadában tabukat ledöntve esik szó többek között a fitymaszűkületről, hogy mikor szükséges kezelni és mikor nem, de sorra kerülnek a trambulinozás veszélyei is. A gyermekek és szülők feszültségének oldása végett a doki és animált barátai megbeszélik, mi történik a műtét előtt, közben és után, hogy a szülők és gyermekek nyugodtan, mesével készüljenek fel az egészségügyi kezelésekre, vizsgálatokra.

A gyermeksebész hitvallása, hogy nem csupán betegekkel, hanem gyermekekkel foglalkozik, így a precíz gyógyítás mellett elsődleges célja az is, hogy ők jól érezzék magukat, a saját szintjükön értsék, mi és miért történik körülöttük a kezelés során. Ezért is jött létre a „Kőnig doki helyre teszi,” a sorozat mely ingyenesen elérhető mindenki számára YouTube-on, a dr. Kőnig Róbert gyermeksebész csatornán.

- bdpst24.hu

Check Also

A MOMkultban nyílik ki a hírességek postaládája

Visszatér a Beszélő levelek  Közel négy év szünet után, 2024. március 28-án újra kinyílik a …