Ismét nemzetközi snowboard-eseménynek ad otthont Eplény!

Idén harmadik alkalommal várja Eplényben a téli sportok szerelmeseit a Banked Bakony freestlye snowboard-esemény, amely a versenyzés mellett elsősorban a snowboard-közösség építéséről szól. A Banked Bakony a World Snowboard Federation által is elfogadott snowboard-verseny, ezáltal a hivatalos versenynaptár része.

A „banked slalom” egy speciális, de egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szakága a nemzetközi snowboard sportnak, ahol a riderek legalább tíz döntött kanyarból álló, hullámokkal és egyéb épített elemekkel teletűzdelt pályán versenyeznek a legjobb időeredményért. A Banked Bakony szervezőinek nem titkolt célja, hogy a hagyományteremtés mellett a Bakony térségét is megmutassák az idelátogató versenyzőknek, érdeklődőknek, és az eplényi Síaréna Vibe Parkot felhelyezzék a nemzetközi snowboard térképre.

 

„Igyekszünk minden tekintetben nemzetközi színvonalú eseményt szervezni az eplényi Síarénába, ahol a versenyzők mellett a kilátogató barátok, érdeklődő nézők is jól szórakozhatnak. A versenyformátum rendkívül látványos és laikusok számára is jól követhető. A pályán való lecsúszás nagyon hasonlít a hullámszörfözéshez, így minden ridernek nagy élményt nyújt majd. A hazai riderek mellett idén is közel 20 külföldi versenyzőt várunk, akik elsősorban a környező országokból érkeznek” – mondta el Koczka Gergő, a verseny főszervezője.

A versenyre kilátogató nézőket nézőket hideg sörrel, forró teával és hot doggal várják a szervezők február 10-én, szombaton 11 és 17 óra között.

További információk:

IG: https://www.instagram.com/bankedbakony/

FB event: https://www.facebook.com/events/736476028357708

WEB: https://pinetimeclothing.com/pages/banked-bakony-2024

- bdpst24.hu

Check Also

Az Egyszülős Központ kiemelt figyelmet fordít a sérült gyermeket nevelő egyszülős családokra

Üdüléssel támogatja a sérült gyermeket nevelő egyszülős családokat az Egyszülős Központ, hiszen ezeknek a szülőknek …