ÚJ FUNKCIÓKKAL SEGÍTI A JÁTÉKOSOKAT A VEGAS.HU 

Szívesen fogadnánk egy focimeccsre, amit a barátainkkal vagy családtagjainkkal szoktunk nézni, de tartunk attól, hogy keveset tudunk a csapatokról, így az esélyünk is jóval kisebb? A Vegas.hu által elsőként elérhetővé tett Info+ és Bet Mentor elnevezésű új funkciók célja épp az, hogy statisztikai adatokkal és fogadási tippekkel nyújtsanak nekünk segítséget. 

A Vegas.hu a hazai online sportfogadási piac egyik legnagyobb szereplőjeként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy felhasználóbarát fejlesztéseinek köszönhetően egyre gördülékenyebbé tegye az online fogadási folyamatot, és kiszolgálja a stabilan növekvő sportfogadói érdeklődést. 

Az Info+ és Bet Mentor funkcióink segítséget jelenthetnek fogadóink számára a döntéshozatalban, élvezetesebbé, játékosabbá és könnyebbé tehetik számukra a fogadás folyamatát. Hosszabb távú célunk, hogy az új funkciókat a kiemelt labdarúgó-bajnokságokon kívül több sportágra és az élő fogadásokra is kiterjesszük” – mondta Koppány Gergely, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. sportfogadás üzletágának igazgatója.

Az Info+ érdekes adatokkal és statisztikákkal látja el a fogadókat, egyben közérthetőbbé is teszi az egyes odds-ok mögött megbúvó faktorokat. Például egy Liverpool-meccs előtt, egy „mindkét csapat szerez gólt” jellegű fogadásnál megnézhetjük, hogy a Liverpool legutóbbi mérkőzésein hány alkalommal találtak kapuba a csapatok. És mindezt anélkül, hogy elhagynánk a Vegas.hu oldalát, vagy statisztikák után kutatva át kellene böngésznünk számos egyéb weboldalt

A Bet Mentor pedig emellett automatizált fogadóasszisztensként segíti a játékosokat. A tét nagyságának megadása után kiválaszthatjuk, hogy mekkora potenciális nyereményt szeretnénk elérni – vagyis mekkora mértékben vagyunk hajlandóak kockáztatni. A Vegas.hu rendszere a megadott feltételek alapján állít össze számunkra különböző fogadási javaslatokat, amiket egyszerűen felhelyezhetünk a szelvényünkre. 

Az Info+ a piacok között is megjelenik, és csokorba szedi az összes olyan fogadási lehetőséget, amely rendelkezik statisztikákkal az adott esemény kapcsán, valamint elérhető a Bet Mentor által ajánlott kimeneteleknél is.  Fontos kiemelni, hogy ezek a funkciók segíthetik a játékosokat a döntéshozatalban, azonban az egyes mérkőzések eredményeit természetesen nem képesek biztosan megjósolni. 

- bdpst24.hu

Check Also

itthon a magánegészségügy és az IT-szektor a legerősebb

Vonzó célpont a régió az M&A befektetők körében 2023-ban a globális M&A aktivitás csökkenése mellett Közép- …