AXENTE VANESSA ÚJ ÉLETMÓD MÁRKÁJA A ROSSMANN-BAN!

  • SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG

Februártól beszerezhetők Axente Vanessa táplálék-kiegészítői a Rossmann Magyarország üzleteiben. A nemzetközileg elismert magyar topmodell az étrend-kiegészítők piacára lépett az ESSA World életmód márkájával. Az egészségmegőrzést támogató készítményeket hazai szakértők segítségével fejlesztették ki, és a modell saját ízlésén és tapasztalatain alapszanak.

Újabb nőket célzó termékcsaláddal bővül a Rossmann Magyarország kínálata: februártól megvásárolhatjuk Axente Vanessa, világhírű modell étrend-kiegészítőit a drogérialánc üzleteiben.  A készítmények a női egészséget támogatják, így a Rossmann örömmel állt be a kezdeményezés mögé.

Női vásárlóink egészségének támogatása mindig is kiemelt prioritás volt a Rossmann-nál. Kifejezetten örülünk, hogy ilyen minőségi termékekkel bővíthetjük kínálatunkat, amik támogathatják őket az egészséges életmóddal kapcsolatos törekvéseikben” – emelte ki Németh Kornél, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója.

TÖBB MINT TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐ

Axente Vanessa több mint tíz éve hódította meg a divatvilágot, azóta is a világ legkeresettebb modelljei között tartják számon. Már 20 évesen a hazai Forbes címlapján szerepelt, mint az egyik legjobban kereső magyar modell. A szépségiparban szerzett tapasztalatait most az egészségmegőrzést és a természetes szépséget támogató étrend-kiegészítőin keresztül mutatja be. 

Az ESSA World azonban sokkal több mint egy táplálék-kiegészítő: a márka az online platformjaival egy közösséget teremt, amely az egészséges életmódot, a belső szépséget, tudatosságot, valamint a test és lélek egyensúlyát is hirdeti. 

Büszke vagyok rá, hogy az ESSA World új mérföldkőhöz érkezett a Rossmann Magyarországnak köszönhetően. Partnerségünk a márka hosszú távú vízióját támogatja és boldog vagyok, hogy februártól országosan elérhetőek a termékcsalád 60 üzletben és az online drogériában egyaránt.emelte ki Axente Vanessa.

Az ESSA World születése

A modell életének szerves része a testmozgás. Az edzések utáni izomregeneráció elősegítésének érdekében évek óta fogyaszt fehérjeporokat, azonban nem talált olyan ízesítésűt és minőségűt, amit igazán szívesen fogyasztana. Ekkor döntött úgy, hogy létrehoz egy száz százalékig Magyarországon készülő, növényi alapú fehérjeport, amelyet hazai szakértők fejlesztenek ki és az ő ízlésvilágát tükrözi. Az ESSA World termékcsaládba tartozó vegán fehérje tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosavat. A kollagén 98%-os fehérjetartalmú, kiváló minőségű és tiszta, hidrolizált kollagént tartalmaz, a szépség vitamin pedig a bőr, a haj és a körmök egészségéhez járul hozzá. Ezek a termékek egytől egyig a szervezet egészséges működését és a mindennapi regenerálódását segítik elő.

További információ: 

https://shop.rossmann.hu/markak/essa-world

- bdpst24.hu

Check Also

DON GIOVANNI – fotókkal

Vannak művek, amelyek örökérvényűek, amelyeket nem lehet megunni, amelyeket nem lehet elégszer előadni. Wolfgang Amadeus Mozart Don …