Zewa: Környezetbarát fürdőszobai tippek

 • Környezetkímélő megoldások a rendezett fürdőszobáért

Egy fürdőszoba felújítása nemcsak a pénztárcánkat terhelheti meg, de sokan aggódhatnak a szakemberek miatt is. Pedig az otthonosabb, rendezettebb fürdőszoba kialakításához se drága megoldásokra, se plusz munkaerőre nincs szükség. Egy alapos szortírozással, praktikus ötletekkel és tudatos termékválasztással többet kihozhatunk ebből a kis helyiségből, mint gondolnánk.

Mindennek az alapja, hogy szortírozzuk azokat a termékeket, amikre már nincs szükségünk. Érdemes először megvizsgálni azokat az arc- és testápolási termékeket, sminkeket, amiket nem használunk napi rendszerességgel. Az ilyen termékek csomagolásán egy kis tégelyes ikon – egy számból és egy „M” betűből áll – jelzi, hogy felbontás után hány hónapig használható fel a krém vagy sminktermék. Amikor a lejárt szavatosságú termékektől megszabadulunk, ügyeljünk arra, hogy szelektíven kerüljenek a szemetesbe. 

A szortírozásnak köszönhetően, máris jelentős nagyságú hely szabadul fel a fürdőszobai polcokon. Ezután érdemes például kategóriánként (haj, test és arc) csoportosítani a termékeket, és csak a tényleg napi szinten használt krémeket elől hagyni akár egy dekoratív tálcán vagy dobozban tárolni, így takarításkor nem kell minden apróságot egyesével megemelni és visszatenni. Például a hajmosás utáni frizurakészítéshez is egy nagyobb tárolóba érdemes rakni a hajszárítót, hajkeféket, hajformázókat, így csak azt az egy dobozt kell elővenni és visszarakni.

Már a vásárlási döntéshozatalkor érdemes átgondolni, hogy hol és hogyan fog elférni egy-egy termék, tényleg megéri-e többet vásárolni valamiből csak azért, mert akcióban van, vagy inkább a praktikus kiszereléssel nyerünk több helyet a fürdőszobában, ami sokszor környezetkímélőbb választás is, hiszen kevesebb szemét keletkezik a használat után. A WC-papír is tipikusan az a termék, ami jelentős helyet foglalhat el lakásunk kis helységében, ám fontos, hogy mindig kéznél legyen, és a tekercseket ne egy másik helyen tároljuk. 

A Zewa újdonsága a Deluxe Delicate Care XXL toalettpapír a hagyományos Deluxe termékhez képest dupla papírhosszúsággal rendelkezik, így egyszerre környezettudatos, gazdaságos és kényelmes megoldást is nyújt a fürdőszobában. Használatával 50%-kal kevesebb papír-, valamint 37%-kal kevesebb műanyaghulladék keletkezik, 3-szor kevesebb kamion szükséges a szállításához és feleannyi Aqua Tube guriga kerül lehúzásra. Sokan azt gondolják, hogy a környezetbarát termékek drágábbak, de ez a Zewa Deluxe Delicate Care XXL WC-papírok esetében egyáltalán nem igaz: még gazdaságosabb választás, hiszen – az innovatív, szorosabb tekercselési technikának köszönhetően – 4 tekercses kiszerelése pont ugyanannyi lapot tartalmaz, mint a 8 tekercses változata, mégis kedvezőbb az ára.  Kényelmes választás, hiszen ritkábban kell gurigát cserélni, emellett helytakarékos is, így akár egy kisebb növénynek is juthat hely a polcon, amivel fürdőszobánkat otthonosabbá varázsolhatjuk.

A Zewa újdonságával tehetünk a környezetért, gazdaságos és kényelmes választás is egyben. Az otthon úgy válik rendezettebbé, hogy pénztárcánkat se terheljük túl és nem kell lemondanunk a kényelemről miközben bolygónkról is gondoskodhatunk.

Zewa Deluxe Delicate Care XXL toalettpapír

  • Új, XXL méretű tekercs: 1 tekercs Zewa Deluxe Delicate Care XXL = 2 tekercs hagyományos Zewa Deluxe toalettpapír (kétszer több papírlap/tekercs)
  • Innováció: szorosabb tekecselési technika
  • Fenntartható: kevesebb papír- és műanyaghulladék keletkezik, alacsonyabb szállítási költségek és kevesebb lehúzható Aqua Tube guriga szükséges a gyártásához, 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban
  • Gazdaságos: alacsonyabb ár / lap
  • Kényelmes: kisebb hely is elég a tárolásához, ritkábban kell gurigát cserélni
  • Bársonyos puhaság: változatlan és garantált Zewa-minőség 
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt 

www.zewa.hu

- bdpst24.hu

Check Also

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

A mai napon kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az …