SkyShowtime: A Mission: Impossible – Dead Reckoning

  • Február 9-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on
  • A SkyShowtime megerősítette, hogy a Mission: Impossible – Dead Reckoning február 9-től kizárólag a saját felületén lesz elérhető.

Mission: Impossible – Dead Reckoning című filmben Ethan Hunt (Tom Cruise) és IMF-csapata eddigi legveszélyesebb küldetésükre indulnak, egy félelmetes, az egész emberiségre veszélyt jelentő új fegyver felkutatására, még mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Mivel a jövő irányítása és a világ sorsa forog kockán, és közelednek Ethan múltjának sötét erői, halálos hajsza veszi kezdetét a Föld körül. Egy titokzatos, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan kénytelen belátni, hogy ennél a küldetésnél semmi sem lehet fontosabb – még azok élete sem, akik a legtöbbet jelentik számára.

A kritikusok által is elismert filmsorozat legújabb részének főszereplői: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes és Rob Delaney. A filmet a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Mission: Impossible – Dead Reckoning a SkyShowtime egyedülálló sikerfilm-kínálatát bővíti, olyan nagyszerű és szórakoztató mozifilmek közé kerül be, mint a Babylon, Fast X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Super Mario Bros. Movie és a Transformers: Rise of the Beasts.

További Mission Impossible-filmek a SkyShowtime kínálatában: Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Mission: Impossible III, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Mission: Impossible – Rogue Nation és Mission: Impossible – Fallout.

Honlap: https://www.skyshowtime.com/its-time-for/mission-impossible-dead-reckonin

- bdpst24.hu

Check Also

Naponta akár négyszer is felszállnak valamilyen BKK-járműre a budapestiek

A Budapesten közlekedők kétharmada nem tudja elképzelni az életét közösségi közlekedés nélkül: átlag havi 19 …