Nem hajlandó felfedni a kilétét a Frontember, aki most Szoboszlai Dominiknak üzent

  • Ezt üzente a Liverpool játékosának az AI segítségével összeállított Szoboszlai-Azahriah dal készítője, a Frontember

Hatalmas port kavart Azahriah és Szoboszlai Dominik közös dala, amely valójában nem is létezik. A dal a mesterséges intelligencia segítségével készült, de valójában nem az énekes és a sportoló hallható benne, csak a mesterségesen előállított hangjuk. A Full Of Stars vezetője, a Frontember – eltorzított hangon – most elárulta, hogy mi volt a céljuk a dal elkészítésével. „Az átdolgozás célja a szórakoztatás, a kreatív tartalom előállítása. Valamint egy fikció megidézése, hogy mi történne akkor, ha Magyarország két legnépszerűbb alakja összeállna egy duett erejéig.

Mivel kevés az esélye, hogy Szoboszlai Dominik valóban rapp-karrierbe kezd, ezért kerestünk olyan virtuális közreműködőt, aki népszerűségben felveszi a versenyt a Liverpool játékosával. Így esett a választás Azahriah-ra. Ugyanakkor itt szeretnénk jelezni, hogy Dominik, ha mégis van ilyen ambíciód, várunk egy tényleges közreműködésre is” – mondta a Sláger Reggelben a Frontember, aki azt is elárulta milyen fogadtatása volt a dalnak. „Az érintettek nem tudtak a dalról előzetesen és nyilvánosan nem foglaltak állást. Azahriah magát az alkotást nem minősítette, de hangsúlyozta, hogy nincs köze hozzá. Főleg, hogy elmondása szerint a foci elég távol áll tőle” – mondta a maszkos alkotó, aki továbbra sem szeretné felfedni a kilétét.

„Ez egy kísérleti projekt, aminek a célja a szórakoztatás. Nem áll szándékunkban senkit megtéveszteni és azt a látszatot kelteni, hogy a közreműködés valóban létrejött. Ezt továbbra is minden platformon hangsúlyozni fogjuk. A maszk valódi oka pedig nem más, minthogy utálok sminkelni” – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak a Frontember.

Az adásrészlet a https://open.spotify.com/episode/60kStgLm81yLOpyHteidBj linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

A GreenGo a külső kerületekben és az agglomerációban erősít

Az autómegosztók sikerének és népszerűségének egyik kulcsa, hogy a felhasználók számára elérhető-e a szolgáltatás mindennapi …