Heidi Klum Kisónak árulta el: ezért visel éjjel napszemüveget

  • A lélegzetelállító szupermodell nemcsak új, Tiestoval közös Sunglasses At Night című daláról árult el kulisszatitkokat, de azt is bevallotta a magyar műsorvezetőnek, hogy miért hord éjjel napszemüveget.

Új dallal örvendezteti meg a rajongókat Heidi Klum, aki korábban már megcsillogtatta énekesi tehetségét, amikor Snopp Dogg-gal készített közös dalt. A szupermodell most egy klasszikushoz nyúlt, amelyet Tiesto segítségével bújtatott új köntösbe.

„Amikor a zuhany alatt énekeltem, bevillant, hogy mennyire menő lenne ezt feldolgozni; elektronikus tánczenei alapra, velem. Tiëstoval barátok vagyunk, már jó ideje járok a fellépéseire, és úgy voltam vele, leszek elég bátor és megkérdezem; mit veszíthetek? Legrosszabb esetben nemet mond, akkor talán kitalálok mást, de a szívem azt súgta, hogy ő az, ő kell!” – idézte fel a Corey Hart dal feldolgozását Kiss Orsi ’Kisó’-nak Heidi Klum, aki exkluzív interjút adott a Sláger FM-nek.

A gyönyörű modell azonban nemcsak a dal kapcsán osztott meg kulisszatitkokat, de arról is lerántotta a leplet, hogy miért hord éjjel napszemüveget. „Hajnali 4 óra van, táncolok a klubban, izzadok, na ilyenkor nagyon jó felvenni egy napszemüveget! Stílust ad, az emberek is odakapják a fejüket, ki az, akin napszemüveg van? Stílusos, menő viselet. És jobban is nézel ki” – tette hozzá Heidi Klum, akinek közvetlensége lenyűgözte a tucatnyi sztárinterjút készítő műsorvezetőt is. „Heidi Klum nemcsak gyönyörű, de rendkívül kedves és közvetlen is.

Rengeteg mindenről beszéltünk, az extrém halloweeni jelmezeitől, a tánc imádatáig. A beszélgetést 10 percre terveztük, ám végül túlléptük az időkeretet, amit ő egy cseppet sem bánt” – árulta el Kisó. A teljes beszélgetést pénteken hallhatják a Slágerlistában, majd este láthatják is a nézők a Sláger FM Youtube-csatornáján

Heidi Klum Sunglasses At Night című dala itt érhető el:

- bdpst24.hu

Check Also

Az Egyszülős Központ kiemelt figyelmet fordít a sérült gyermeket nevelő egyszülős családokra

Üdüléssel támogatja a sérült gyermeket nevelő egyszülős családokat az Egyszülős Központ, hiszen ezeknek a szülőknek …