Rendkívüli felhívás a VoxPay Ügyfelek részére

A VoxPay, Magyarország egyik vezető autópálya-matrica szolgáltatója, tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az utóbbi időben egy rendkívüli adatszivárgás történt, amely valószínűleg példátlan a méretét tekintve. Az incidensről a Cybernews számolt be és adatai szerint az adatszivárgás összesen 26 milliárd rekordot érint, ami 12 terrabájtnyi információt jelent. Az érintett adatok közé tartoznak különböző nagyobb online platformok felhasználóinak személyes adatai.

Sajnálatos módon ennek a kibertámadásnak a keretein belül valószínűleg visszaéltek vállalatunk nevével is. Az alábbiakban szeretnénk felhívni a figyelmüket néhány fontos információra, hogy megőrizzük a biztonságot és az átlátható vásárlási folyamatot.

Az utóbbi időben észleltük, hogy néhány csaló a VoxPay nevében is küld kétes eredetű ajánlatokat autópálya-matrica vásárlására. Ezek a csalók általában kedvezményes matrica vásárlási lehetőséget ígérnek, ám hangsúlyoznunk kell, hogy a VoxPay soha nem küld ilyen ajánlatokat sem e-mailen, sem sms-ben vagy más csatornán keresztül.

Az e-matricák ára mindig fixen megszabott hatósági ár, ezen felül online vásárlás esetén kényelmi díj is felmerülhet. Fontos megjegyezni, hogy az autópálya-matrica árából semmilyen körülmények között nem tudunk kedvezményt adni. Jelenleg Téli nyereményjáték promóciónk keretein belül van lehetőség értékes nyereményeket nyerni, erről bővebben részleteket itt olvashat

Mindezek mellett a VoxPay soha nem kéri el ügyfeleitől elérhetőségüket és személyes információikat. Kérjük, ne dőljenek be az ilyen típusú csalásoknak, és mindig ellenőrizzék a vásárlás hivatalos forrását. 

A fentiekre tekintettel az elmúlt napokban intenzíven dolgoztunk annak érdekében, hogy tovább erősítsük a bejelentkezési feltételeinket és biztosítsuk ügyfeleink számára a legmagasabb szintű biztonságot a vásárlási folyamaton belül. 

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel kövessék nyomon számláikat és ha esetlegesen bármilyen gyanús tevékenységet észlelnek, azonnal jelezzék felénk az ugyfelszolgalat@voxpay.hu e-mail címen. 

A VoxPay elkötelezett a biztonságos és megbízható szolgáltatások nyújtása mellett, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink zavartalanul használják alkalmazásunkat. 

- bdpst24.hu

Check Also

5 kategóriában szavazhatsz a természetszeretet és a környezetvédelem élharcosaira!

Erdei Vándor Nagykövet Award  Az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Erdei Vándortábor Program idén először …