Nagy Gátizom-körképpel rukkolt elő a Gyerünk, anyukám!

Vizeletvesztés, becsurgás, csöpögés, furcsa vagy új testérzetek, fájdalmak, amikről nem tudunk és nem merünk kérdezni sem.  Tünetek, amiknek vagy elő sem kéne jönniük, vagy gyorsan el kéne múlniuk. Vajon mi az igazság odalent? Derítsük ki együtt!

Egy erősebb megfázás vagy influenza után fordul-e elő olyan, hogy tisztasági betét kell néhány napig, mert a rettenetes köhögés vagy egy erősebb tüsszentés nem jár következmény nélkül? Bizonyos tornagyakorlatoknál ki tapasztalja azt, hogy levegő kerül a hüvelyébe? A szexuális  élményben vagy annak változásában vajon mennyi szerepe van a megváltozott tónusú hüvelyfalnak és gátizomzatnak?

“Kemény kérdések. Nehéz szemlesütés nélkül beszélni róluk. Összenéztünk, és azt mondtuk: oké, 2024-ben nem mehetünk el szó nélkül emellett” – mondja Kádár-Papp Nóri, a Gyerünk, anyukám! mozgalom alapítója. “Azt mondtuk magunknak, hogy a Gyerünk, anyukám! februári küldetése az lesz, hogy a „sokakat érintő” kijelentésen túl most tényleg feltérképezzük, hogy mennyien is élünk medencefeneket érintő problémákkal, azok milyen súlyosak, mennyiben befolyásolják a mindennapjainkat és a lelkiállapotunkat. Szóval felmérjük a helyzetet és utána megoldást is kínálunk majd rá.”

Első lépésként Kádár-Papp Nóriék arra kérnek mindenkit, hogy töltse ki ezt az anonim kérdőívet, hogy eggyel pontosabban lássák, mi is a helyzet valójában a gátizmok terén: https://bit.ly/Gatizom_korkep_kerdoiv 

- bdpst24.hu

Check Also

A MOMkultban nyílik ki a hírességek postaládája

Visszatér a Beszélő levelek  Közel négy év szünet után, 2024. március 28-án újra kinyílik a …