Lakatos István elárulta, hogy mi alapján dönt a befektetésről

  • A Cápa három szempontot mérlegel, mielőtt bármilyen vállalkozásba is beszállna. Az emberi tényezőt éppolyan fontosnak tartja, mint a számokat.

A hetedik évadban ismét láthatják a Cápák között Lakatos Istvánt, aki továbbra is alaposan igyekszik megismerni a befektetők elé lépő vállalkozók üzleti történetét. „A vállalkozók ugyanolyan felkészültek, viszont minket, a Cápákat már jobban ismernek. Jobban tudják azt, hogy mi, miket fogunk kérdezni” – mondta a Reggeliben a befektető, aki három szempontot mérlegel befektetés előtt.

„Először az embert nézem, aztán a témát és utána, hogy a számok stimmelnek-e. Ha mindhárom megvan, utána adok ajánlatot” – árulta el taktikájáról a Cápa, aki volt, hogy úgy érezte, nem sikerült megtalálnia a közös hangot a vállalkozóval. „Előfordult, hogy megmondtam a vállalkozónak, hogy nagyon jól felkészült, de mi nem vagyunk egy hullámhosszon, így nem tudnék vele együtt dolgozni. Ilyenkor kiszállok” – tette hozzá Lakatos István. A beszélgetés a https://rtl.hu/reggeli/2024/01/15/lakatos-istvan-capak-kozott linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

TIÉTEK A SZÍNPAD A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZBAN!

Útjára indult a Budapesti Operettszínház Tiétek a színpad! című vetélkedője. A Budapesti Operettszínház 2022-ben – …