Egyesíti erőit a Binance Pay és a Trustee Plus

  • hogy a magyar felhasználók számára még könnyebbé tegye a kriptóban történő fizetést

A Binance Pay, a Binance által működtetett kriptopénz-fizetési szolgáltatás bejelentette partnerségét a Trustee Plus-kriptotárcával, amely egy beépített fizetési kártyával rendelkezik a digitális eszközökkel történő mindennapi tranzakciókhoz. 

Ez a partnerség az eddigi egyik legfontosabb lépés a kriptopénzzel történő fizetés tömeges elterjedése és a felhasználók pénzügyi szabadságának kiterjesztése felé Magyarországon és a világ más régióiban. A Trustee Plus mobilalkalmazás lehetőséget kínál a 21 legfontosabb kriptovaluta bármelyikének fogadására közvetlenül a felhasználó pénztárcájába. Segítséget nyújt ezek tárolásában és cseréjében is. A banki hálózaton belüli fizetési folyamatokat úgy tervezték meg, hogy egyszerűek legyenek, és ne legyen szükség extra lépésekre. 

Az alkalmazáson belül létrehozható egy kártya, melyet hozzá lehet adni a mobilfizetési szolgáltatásokhoz, az Apple Pay-hez vagy a Google Pay-hez, hogy lehetővé tegye az azonnali, okostelefonos fizetést. A kártya napi fizetési limitje 5000 euró, az átváltási díj 0,5%-os. A kártyának a Binance Pay alkalmazásba való beépítése a pénztárca-finanszírozási folyamat egyszerűsítését szolgálja, így felhasználóbarátabbá és gyorsabbá téve azt.

„A partnerség újabb mérföldkövet jelent a kriptopénzek bevezetése és a pénz szabadsága felé irányuló küldetésünkben. Erre az együttműködésre hatásos katalizátorként tekintünk missziónk felgyorsításában, segítve a pénzügyi szabadság kiterjesztését felhasználóink számára saját országukban és világszerte is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kriptopénzekkel elősegíthetjük egy befogadóbb és nagyobb erővel bíró pénzügyi környezet kialakulását” – mondta Kyrilo Khomyakov, a Binance közép- és kelet-közép-ázsiai régió vezetője. 

A Trustee Plus három kriptovaluta-konverziós funkciót kínál a felhasználó pénztárcájában: USDT-t, BTC-t és ETH-t, lehetővé téve ezek automatikus euróra történő átváltását. A funkció megkönnyítheti az online és offline vásárlásokat, de kizárólag a bankkártyás fizetésekre vonatkozik. A Trustee Plus kártya díja 10 euró, a Binance felhasználói azonban január 15. és február 25. között 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe. A kártyát ezen a kedvezményes áron innen lehet beszerezni.

„Inspiratív és érzelemteli folyamatban fejlesztettünk az elmúlt egy évben egy olyan terméket, amelyet mi magunk, barátaink, valamint családtagjaink is használhatnak: anyák, testvérek, nagyapák. Amikor idegenek naponta hálálkodnak, hogy leegyszerűsítettük a családok pénzügyeit, lehetőséget adtunk a barátok gyors megsegítésére, a munkáért járó díjazás átutalására, átvételére és elköltésére, és hatékonyan segítünk azoknak, akiknek most szükségük van rá, ilyenkor érezzük, hogy tényleg egy kicsit jobbá tesszük a világot” – mondta Vadym Hrusha, a Trustee Plus vezérigazgatója.

A Binance Pay funkció használatának kezdeményezéséhez a Trustee Plus alkalmazásban az ügyfeleknek létre kell hozniuk egy Binance-fiókot, és igazolniuk kell személyazonosságukat az útlevelük vagy a jogosítványuk segítségével. Ezt követően hitelesíteniük kell magukat a Trustee Plus pénztárcában, és követniük kell a blogcikkben leírt utasításokat.

A felhasználók ezen a linken keresztül tölthetik le a Trustee Plus alkalmazást. A Binance Pay-en keresztül a Trustee Plus-hoz pénzt hozzáadni gyorsan és hatékonyan lehet, szolgáltatási díj nélkül – a műveletek USDT-ben zajlanak.

https://trusteeglobal.eu/about-us/?refplus=diBroKgKdGb

- bdpst24.hu

Check Also

A MOMkultban nyílik ki a hírességek postaládája

Visszatér a Beszélő levelek  Közel négy év szünet után, 2024. március 28-án újra kinyílik a …