SkyShowtime: az Asteroid City január 20-tól elérhető

  • Wes Anderson várva-várt filmje
  • A film főszereplői Jason Schwartzman, Scarlett Johansson és Tom Hanks, és a kisebb szerepeket is népszerű és kritikusok által is elismert színészek játsszák.

Az Asteroid City, Wes Anderson legújabb filmje Jason Schwartzman (The French DispatchThe Grand Budapest Hotel), Scarlett Johansson (Black WidowJojo Rabbit), és Tom Hanks (ElvisNews of the World) főszereplésével január 20-tól elérhető – kizárólag a SkyShowtime kínálatában.

A hétszeres Oscar®-jelölt Wes Anderson (Isle of Dogs, Moonrise Kingdom) által írt és rendezett, a Focus Features által forgalmazott Asteroid City főszerepeiben világhírű sztárok brillíroznak, a mellészereplői gárda pedig olyan népszerű, kritikusok által is elismert színészeket vonultat fel, mint Jeffrey Wright (Westworld, No Time To Die), Tilda Swinton (SuspiriaMichael Clayton), Adrien Brody (The Pianist, The Darjeeling Limited), Bryan Cranston (Breaking Bad, Trumbo) és Edward Norton (Glass OnionBirdman).

A történet 1955 körül játszódik egy fiktív sivatagi városban, Amerika délnyugati részén. Az évente megrendezett Aszteroida-napi ünnepségre az ország minden tájáról összegyűlnek az ifjú csillagászok és űrkadétok – ám a tudományos versenyt fenekestül felforgatják a bekövetkező események. Az ifjú csillagászok eredményeinek tiszteletére rendezett ünnepségen ugyanis váratlan látogató jelenik meg: egy földönkívüli. Az Asteroid Cityt lezárják, és a hadsereg hamis fedősztorival igyekszik leplezni az igazságot, de a koraérett zsenik – Spielberg klasszikus filmjeinek ifjú hőseihez hasonlóan – kieszelnek egy tervet, hogy a külvilág tudomást szerezzen az eseményekről.

Ám Andersonról lévén szó, a történet természetesen ennél jóval többről szól. Visszatérve keletre, az Asteroid City szereplői egy színdarab bemutatására készülnek, amelynek a címe „Asteroid City”. Itt 1955 körül kukkantunk be a kulisszák mögé, és ismerjük meg az előadókat. A színházi színészek, akiknek nevét hamarosan szárnyára kapja a hírnév, épp színészi játékukat csiszolják tökéletesre. A film kétségtelenül ugyanolyan vicces, mint Anderson bármelyik műve, de kozmikusabb is: a bonyolult családi kapcsolatok és új románcok, szülők és gyerekek, titkok, felfedezések és a felnőttek kijátszásának befelé forduló, személyes vizsgálata, a széles Nyugat és a szürke Kelet, mindez olyan tökéletes egyensúlyban egymással, amire csak Wes Anderson képes.

 

A népszerű mellékszereplő-gárda olyan színészeket vonultat fel, mint Liev Schreiber (Ray Donovan, X-Men Origins: Wolverine), Hope Davis (Your Honor, Succession), Stephen Park (The French Dispatch, Fargo), Rupert Friend (The Young VictoriaPride & Prejudice), Maya Hawke (Stranger Things, Do Revenge), Steve Carell (The Office, The Morning Show), Matt Dillon (There’s Something About MaryThe House That Jack Built), Hong Chau (The WhaleThe Menu), Willem Dafoe (Spider-Man-filmek , The Florida Project), Margot Robbie (Barbie, Suicide SquadI, Tonya), Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel, A Marvel-moziverzum Spider-Man-filmjei ), Jake Ryan (Moonrise KingdomEighth Grade) és Jeff Goldblum (Jurassic Park-filmek , Independence Day).

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com/hu honlapon keresztül. A reklámmentes SkyShowtime-előfizetés ára havi 1999 Ft.

www.skyshowtime.com/hu
www.skyshowtime.com/hu 

- bdpst24.hu

Check Also

Szenvedélyes szurkolókra koccint a Heineken®

A holland sörmárka a szurkolói előítéletek megdöntésére fókuszál legújabb kampányával A Heineken® elindította “Cheers To …