23 BAJNOKSÁGGAL BŐVÜL A VEGAS.HU STREAMINGKÍNÁLATA

  • Élőben követhetőek az NBA és NHL-mérkőzések is

A Vegas.hu, a hazai online sportfogadási piac egyik legnagyobb szereplője népszerű bajnokságok és kupasorozatok mérkőzéseivel bővíti az élőben nézhető sportközvetítési kínálatát. Az amerikai sportok kedvelői különösen örülhetnek, mert az NBA és NHL-mérkőzések először lesznek élőben elérhetőek legális magyar sportfogadási oldalon. 

23 új bajnoksággal bővült a Vegas.hu streamingválasztéka. A szélesebb kínálatban már elérhetőek a labdarúgás, a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda és az asztalitenisz sportágak legnépszerűbb bajnokságai, és hamarosan röplabdamérkőzések is nézhetőek lesznek a Vegas.hu-n. 

Koppány Gergely, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. sportfogadás üzletágának igazgatója kiemelte: „Érdemes lesz figyelni az oldalunkat és követni a közösségimédia-felületeinket is, mert a következő néhány hónap során topbajnokságok és sportesemények élő közvetítéseivel bővítjük a kínálunkat, ezzel is fokozva a játékosélményt. Egyre több játékosunk rendszeresen használja a fogadási oldalunkon elérhető streamingszolgáltatást. Az a várakozásunk, hogy az új, izgalmas bajnokságok megjelenésével még többen fogják így követni a sporteseményeket.”

A nagy érdeklődésre számot tartó, streamelt NBA és NHL-mérkőzéseket csak végleges regisztrációval és pozitív számlaegyenleggel rendelkező fogadók követhetik. A többi bajnokság megtekintéséhez elegendő a véglegesített regisztráció. A meccsek a Vegas.hu online felületén, valamint okostelefonon és mobilapplikációban, akár teljes képernyős módban is nézhetőek. 

A magyar vonatkozással is bíró bajnokságok és sportesemények iránt érdeklődők többek között az alábbi kiemelt mérkőzéseket követhetik majd élőben a Vegas.hu-n: 

  • az FA Kupát, amelyben Szoboszlai Dominik és a Liverpool is érdekelt,
  • a Spanyol Szuperkupa vasárnap esedékes döntőjét,
  • a mostani hétvégén újrainduló Bundesligát, 
  • valamint a Bundesliga 2-t Dárdai Pál Hertha Berlinjének mérkőzéseivel. 

A fentieken kívül elérhetőek többek között a Copa del Rey, a portugál bajnokság, az MLS, a US Open, a Roland Garros, a Wimbledon, a DEL (jégkorong német 1.) és az NLA (jégkorong svájci 1.) mérkőzései is. 

- bdpst24.hu

Check Also

itthon a magánegészségügy és az IT-szektor a legerősebb

Vonzó célpont a régió az M&A befektetők körében 2023-ban a globális M&A aktivitás csökkenése mellett Közép- …