A biztos jövő egyeteme az Educatio 2024 kiállításon

  • Teljes képzési palettáját bemutatja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) az idei Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

A hazai és nemzetközi közigazgatási, rendészeti és honvédelmi, valamint vízügyi szakemberek képzésének bázisintézménye, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) is várja leendő hallgatóit a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A felsőoktatási felvételi előtt állók és szüleik január 11. és 13. között ellátogathatnak az NKE standjához is az oktatási piac legnagyobb szakmai seregszemléjén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában.

A rendezvényen jelen lesz az NKE mind a négy kara: a katonai szolgálat iránt elhivatottságot érzőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi Kar, a hazai és nemzetközi közigazgatási karriert választókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, a vízügyi mérnökképzés iránt érdeklődőket pedig a Víztudományi Kara várja. Az Educatio kiállításon az érdeklődők a hazai és a külföldi felsőoktatási intézményeken kívül megismerhetik a tankönyvkiadókat, a nyelviskolákat és a szakképző intézményeket is.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában január 11. és 13. között 10 órától 17 óráig tartandó oktatási szakkiállítás a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek IDE kattintva érhetők el.

- bdpst24.hu

Check Also

TIÉTEK A SZÍNPAD A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZBAN!

Útjára indult a Budapesti Operettszínház Tiétek a színpad! című vetélkedője. A Budapesti Operettszínház 2022-ben – …