Új korszakot nyit a ruhaápolásban az LG új Styler készüléke

  • Az új Styler praktikus, nagynyomású kézi gőzölővel, dinamikusan mozgó vállfaakasztóval és Dual TrueSteam technológiával érkezik

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be új LG Styler ruhaápoló megoldását. A nagynyomású kézi gőzölővel, speciális mozgó vállfaakasztóval (Dynamic Moving Hanger™) és Dual TrueSteam™ gőztechnológiával érkező legújabb modell minden korábbinál gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínál a ruhák felfrissítésére a továbbfejlesztett szárító, gyűrődéscsökkentő és páramentesítő funkciókkal. 

 Az LG Styler termékcsaládban az idei, új készülék az első, ami egy nagynyomású kézi gőzölőt is magában foglal. Ez a kiegészítő megkönnyíti a gyűrődések csökkentését az ingekről és más ruhadarabokról, így megspórolható a vasalással töltött idő. A felhasználók a gyűrött ruhákat kényelmesen felakaszthatják a Styler ajtajának belsejére, majd a készülék aljában található kézi gőzölőt kiemelve egyetlen gombnyomással elindíthatják azt. A kézi készülék a nagynyomású gőz erejét kihasználva simítja ki és varázsolja puhává a ruhadarabokat, jelentősen csökkentve a vasalás szükségességét. Ráadásul a nagynyomású, kézi gőzölő kompakt mérete miatt kényelmesen használható, és a Styler belsejében egyszerűen tárolható.

Az LG Styler különleges, dinamikusan mozgó vállfaakasztója (Dynamic Moving Hanger) egyedi ápolást kínál a különféle ruhadarabok és szövettípusok számára. A korábbi Styler modellekből ismert mozgó akasztóval ellentétben – amely csak oldalirányban mozgott –, az új rendszer a ruhaápolás terén is gyengéd, mégis hatékony megoldást kínál. Az oldalirányú és kisebb forgó mozgásokra is képes akasztó még hatékonyabb ruhafrissítést, szagtalanítást, szárítást és gyűrődéscsökkentést is kínál. Az akasztó nagy szerepet kap a Styler ruhafrissítő programjaiban is: a Fine Dust program futtatásakor például percenként akár 350-szer is megrázza a ruhákat, hogy eltávolítsa a nagyméretű és a finom porszemcséket is a ruhákból.

Az új Styler egyik legnagyobb erőssége a beépített LG Dual TrueSteam technológia. Ez a megoldás nem egy, hanem két gőzgenerátort használ a gőz előállításához, így pontosabban szabályozható a gőzpermet mennyisége és erőssége. A kényes szövetek, például a selyem és a kasmír esetében a rendszer a két gőzgenerátor közül csak az egyiket használja, hogy a gőz áramlása optimális és kíméletes legyen. A Dual TrueSteam technológiának köszönhetően az új Styler speciális, ún. Sanitary programja gondoskodik a ruhák higiénikus tisztán tartásáról, megsemmisítve a baktériumok több mint 99,99 százalékát, illetve további 11 kórokozót.

Az LG legújabb ruhaápoló megoldása egy beépített ventilátorrendszert is kapott, amely automatikusan keringeti a levegőt a gardróbban, vagy abban a térben, ahol a Styler elhelyezésre került. Emellett a készülék páramentesítő funkcióval is rendelkezik, amely képes akár 10 liter nedvességet összegyűjteni a környezetéből anélkül, hogy a Styler ajtaját ki kellene nyitnia a felhasználónak. A páramentesítő funkció kellemes környezetet biztosít abban a helyiségben, ahol elhelyezik a készüléket, és megakadályozza, hogy a Styler által felfrissített ruhák újra átnedvesedjenek a helyiség párás környezetében.

Az új Styler egy ún. nadrágprést és egy továbbfejlesztett nadrágakasztó megoldást használ arra, hogy tökéletesen élére vasalt, gyűrődésmentes szövetnadrágok kerüljenek ki a gépből. A kényelmes használathoz a Styler LCD-érintőképernyője is hozzájárul, amin gyorsan és kényelmesen kiválasztható a megfelelő ruhafrissítési program.

„Az új LG Styler egy sokoldalú ruhaápolási megoldás, amely gyengéd a különféle szövetekhez, és maximális kényelmet garantál használói számára” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG úttörő márka a ruhaápoló rendszerek piacán, és ezután is folyamatosan fejleszti az LG Styler-t annak érdekében, hogy minden eddiginél könnyebbé tegye a ruhaápolást.”

A 2024-es CES kiállítás látogatói január 9-12. között tekinthetik meg az LG standját (#16008, Las Vegas Convention Center), ahol az új LG Stylerrel is megismerkedhetnek. A CES kiállítás iránt érdeklődők a http://www.lg.com/ces2024 weboldalon és az LG Global YouTube-csatornán tájékozódhatnak az LG további új termékeiről.

- bdpst24.hu

Check Also

Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain 

Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már …