NATIONAL GEOGRAPHIC: ÉLET SYDNEY REPÜLŐTERÉN + SCIENCE FAIR: A SOROZAT

  • NATIONAL GEOGRAPHIC KÖZZÉTTE A 2024 JANUÁRI PREMIEREINEK PONTOS DÁTUMÁT ÉS A MŰSOROK ELŐZETESEIT
  • AZ ÚJ SOROZATOK PREMIERJEI KÖZÉ TARTOZIK TÖBBEK KÖZÖTT
  • ÉLET SYDNEY REPÜLŐTERÉN
  • SCIENCE FAIR: A SOROZAT
  • AZOK A FELEJTHETETLEN 90-ES ÉVEK

National Geographic bejelentette milyen új sorozatok lesznek láthatóak a csatornán januártól. A tartalmak között tudományos, technikai, kulturális és valós élethelyzetekről szóló sorozatok is szerepelnek. 

Az Élet Sydney repülőterén olyan megtörtént eseményeket mutat be, mint amikor például villám csap egy nemzetközi járatba, a mérnökök pedig igyekeznek mihamarabb felmérni a károkat. A Science Fair: A sorozat olyan diákokról készült, akik fenntartható üzemanyagtermeléssel, vagy elektromos motorokkal kísérleteznek. Azok a felejthetetlen 90-es évek bemutatja többek között a harcoló műkorcsolyázókat, a rapperek viszályait és az első elnöki vádemelést, amire több mint 100 évvel azelőtt volt utoljára példa. Elveszett városok nyomában sorozatban pedig egy ősi maja város, a Kusita Királyság elveszett fővárosa és a Piktek elveszett királysága után is kutatnak.

ÉLET SYDNEY REPÜLŐTERÉN

Premier január 15-én, 21:00 órakor a National Geographic csatornán

ELŐZETES

A Botany-öböl partján épült Sydney Repülőtér a déli félteke egyik legforgalmasabb légikikötője. A napi 900 járat és 180 ezer utas biztonságos kiszolgálása azonban nem könnyű feladat – főként, ha műszaki problémák, szabályszegő utasok és szélsőséges időjárási jelenségek is nehezítik a létesítmény működtetését… A Nat Geo izgalmas sorozata segítségével pillants be e lenyűgöző, a „Csendes-óceán kapujának” is nevezett repülőtér kulisszái mögé!

SCIENCE FAIR: A SOROZAT

Premier január 21-én, 19:00 órakor a National Geographic csatornán

ELŐZETES 

Az International Science and Engineering Fair a tudományos érdeklődésű diákok egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetése, így nem csoda, hogy a világ minden tájáról pályázók ezrei szeretnének bekerülni a döntő mezőnyébe.

AZOK A FELEJTHETETLEN 90-ES ÉVEK

Premier január 26-án, 22:00 órakor a National Geographic csatornán

ELŐZETES

Technikai újításaival, kulturális áramlataival és társadalmi átalakulásaival az 1990-es évek mély nyomot hagytak maguk után az Egyesült Államokban és az egész nyugati világban. Ez volt az a különleges, ikonikus évtized, amikor rettegtünk az ezredfordulótól, amikor Madonna és Tupac Shakur szólt minden hangszóróból, amikor a Titanic és a Mátrix megtekintése után az emberek extázisban távoztak a mozikból. A Nat Geo dinamikus, szórakoztató sorozata egy felejthetetlen, máig ható hősidőbe repít vissza minket…

VISSZATÉRŐ SOROZAT

ELVESZETT VÁROSOK NYOMÁBAN

Premier január 6-án, 16:00 órakor a National Geographic csatornán

ELŐZETES

Albert Lin, a Nat Geo felfedezője izgalmas küldetésre indul: megkísérli megfejteni néhány letűnt civilizáció városainak – és azok lakóinak – titkait a legmodernebb technológia segítségével. Dél-Amerikától Szudánig és Izraeltől Ománig azonban rendkívül mostoha viszonyok fogadják, így a tudomány iránti minden elkötelezettségére szüksége van a missziók teljesítéséhez.

- bdpst24.hu

Check Also

Szenvedélyes szurkolókra koccint a Heineken®

A holland sörmárka a szurkolói előítéletek megdöntésére fókuszál legújabb kampányával A Heineken® elindította “Cheers To …