Eke Angéla alvószínházi előadása

  • ANNA AMÉLIE mesés fekhely-installációjában kel életre

Mikor takartak be utoljára? Mikor olvastak neked mesét utoljára? Ki mondta, hogy mesélni csak gyerekeknek lehet? – Ssss… címmel mesés esti programot, egy alvószínházi előadást hívott életre Eke Angéla. amelyen a nézőközönség rendhagyó módon egy óriási ágy-installációban, pihe-puha párnák és takarók között megpihenve, a képzeletét szabadjára engedve, a pörgős hétköznapokból kiszakadva adhatja át magát Angéla saját művének. Itt ráadásul a kultúra és a komfort mellett a látványvilág sem elhanyagolható, hiszen mindezt az ANNA AMÉLIE által kézzel festett, mesés fekhelyen élhetik át a nézők az ANNA AMÉLIE Store&Studioban. Egy esemény, amelyre pizsamában érkezni ér!

Eke Angéla színművész legújabb formabontó előadásában a felolvasószínházat ötvözi a kényelem élményével és a mese varázsával, mindezt az ANNA AMÉLIE Store & Studioban, ami egy mesés fekhely – installációvá változik, amelyet Anna által alkotott, egyedi mintákkal ellátott puha takarók és párnák színesítenek majd, és amelyben nyugalom, béke, biztonság és egy mese vár rád.

„Ebben az előadásban találkozik minden, amiben hiszek: az élő művészet ereje, törődni másokkal, és az offline együttlét jótékony hatása. Egyszerre csak néhányan élhetik át a mesét, hiszem, hogy a kis közösségek erejében a jövő és az, hogy tudjunk egymás felé fordulni. Ezúttal nem fogom zokon venni, ha valaki elalszik az előadásomon, sőt megtisztel vele, ha annyira megbízik az általunk alkotott atmoszférában, hogy mer belealudni.” – kezdte Angéla. „Amikor egy történetet felolvasnak, akkor nem csak a mesélőre figyelünk, hanem befelé is, képeket alkotunk, ez pedig megnyugtat és felold minket. Ebben az állapotban minőségi időt töltünk saját magunkkal, egyszerre kapcsolunk ki és töltődünk fel motivációval és erővel, a mese által. Ebben a felnövéstörténetben mind azonosulni tudunk valamelyik szereplővel, és kapaszkodót találhatunk az életünkben felmerülő kérdésekre.” – folytatta a projekt megálmodója.

Kemény Zsófi, író, költő, slammer, a projekt dramaturgja így vélekedett az írásról: ,,Hogy ő maga írt szöveget? Kíváncsi voltam, és nem csalódtam. Szubjektív átirat lírai képekkel, masszív gondolatokkal. Ez az ő meséje, és örülök, hogy elmesélte nekem.”

,,Filmet, könyvet, festményt érdemlő számomra. Nagyon mély és fantasztikus történet, amely mindannyiunkról szól! Hálás vagyok, hogy a részese lehetek.” – Oláh Anna képzőművész, az ANNA AMÉLIE tervezője, a projekt látvány -és jelmeztervezője.

A Ssss… december 20-án mutatkozik be, ám januárban és februárban újabb dátumokkal nyitja meg kapuit a limitált számú, álmodni vágyó közönségnek. Az élményen túl pedig egy saját ANNA AMÉLIE ajándékot is kapnak a résztvevők, amivel hazatérve is mesés álmaik lehetnek.

Helyszín: ANNA AMÉLIE Store & Studio (1056 Bp. Irányi utca 9.)

Az előadás időtartama: 60 perc

Kezdés: 20:00

Érkezés: 19:50

Jegyek és időpontok: https://annaamelie.com/products/ssss-alvoszinhazi-eloadas-eke-angela-x-anna-amelie

- bdpst24.hu

Check Also

Újabb „telt házas” tárlatmegnyitó Debrecenben

Angyal születik, majd elolvad a hó Gonda Zoltán kiállításán a Kölcsey Központban Nem Gond(a) 80! …