AVON: Idén a színeké és a csillogásé a főszerep

  • Ünnepi smink inspiráció

2023 a színes sminkek éve, amelyet a karácsony nem kevés csillámmal is megspékel, hogy a legszebb karácsonyfánál is szebben ragyoghassunk az ünnepi időszakban. Akár az ünnepi partik legextrémebb sminkjét szeretnénk megmutatni, akár visszafogottabb stílust képviselünk, színekkel és csillámokkal nem lőhetünk mellé, hiszen a színes csillogás minden sminket igazán különlegessé varázsol. Az AVON legújabb Szépségműhely videójában Esztergályos Viktória mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk minden alakalomra kiváló, visszafogott, mégis izgalmas és trendi sminket.

Bőrünk hidratálása után, ünnepi sminkünk elkészítésének első lépéseként készítsük el arcsminkünket. Egy ecset segítségével, gondosan dolgozzuk bőrünkbe természetes fényű, könnyed alapozónkat, amely szépen tündököl majd a karácsonyfa fényeiben, ugyanakkor nem nehezíti el sminkünket. A 2023-as trendeknek megfelelően, arcunk színeiről is érdemes gondoskodnunk, amelyhez egy arcpirosítóra és egy highlighterre lesz szükségünk. Habár a hűvös idő hajlamos kicsípni orcánkat, egy leheletnyi pirosítóval ráerősíthetünk, hogy tartósan megőrizzük üde, pirospozsgás bőrünket. Pirosítás után pedig használjuk a karácsonyi Avon Dream To Shine kollekció csillogó highlightereinek egyikét. A többfunkciós, építhető formulájú highlighter stiftek szikrázó fénnyel és krémes, lágyan csillogó textúrával varázsolják éteri szépségűvé sminkünket.

Szemsminkünk elkészítését kezdjük egy kis alapozással. Korrektorunkból vigyünk fel egy keveset szemünk alá, így világosítva ezt a területet és irányítva szemsminkünkre a hangsúlyt, majd dolgozzunk bele egy keveset szemhéjunkba is. Szemhéjunk alapozásával tartósabb, és látványosabb hatást érhetünk el szemhéjpúderünkkel, hiszen korrektorunkba sokkal jobban beletapad a szemhéjpúder, az egységes alapnak köszönhetően pedig pigmentáltabban hatnak a színek. Szemsminkünk elkészítéséhez használjuk az Avon Dream To Shine szemfestékpalettát, amely magasan pigmentált árnyalatai között találhatunk igazán különleges és visszafogottabb színeket, matt és csillogó formulákat egyaránt, így bármilyen ünnepi alkalomra kiváló választás lehet, akár extrémebb, akár szolid megjelenésre vágyunk. Az AVON Szépségműhely videójában egy visszafogott, mégis különleges szemsmink elkészítésének lépéseit tekinthetjük meg, amely bármely alkalomra kiváló választás lehet.

Attól, hogy szemeink színesek és csillognak, ajkaink tekintetében sem kell visszafognunk magunkat. Koronázzuk meg sminkünket egy különleges árnyalatú, csillogó ajakrúzzsal, hiszen idén semmilyen ragyogás nem lehet túl sok.  Az Avon Ultracsillogó ajakrúzs ünnepi árnyalatai közül bátran válogathatunk, hiszen szuperpigmentált formulával tesznek varázslatossá minden ünnepi sminket. Krémes, mégis könnyed textúrájukkal nem szárítják ajkunkat, sőt E-vitaminnal, szezám- és avokádóolajjal a hűvös időben is táplálják és védik a kiszáradástól. Esztergályos Viki a rúzs minden árnyalatát megmutatja nekünk az Avon videójában, hogy könnyebb legyen a választás.

Az Szépségműhely videót az AVON YouTube csatornáján a következő linkre kattintva tekinthetjük meg:

 

www.avon.hu 

Az anyaghoz kapcsolódó termékek:

  • Avon Dream To Shine highlighter: 2999 Ft
  • Avon Dream To Shine szemfestékpaletta: 4699 Ft
  • Avon Ultracsillogó ajakrúzs: 1899 Ft

https://hu.avon-brochure.com/c12_hu_2023/

- bdpst24.hu

Check Also

Naponta akár négyszer is felszállnak valamilyen BKK-járműre a budapestiek

A Budapesten közlekedők kétharmada nem tudja elképzelni az életét közösségi közlekedés nélkül: átlag havi 19 …