Gyerekeiről mesélt Szervét Tibor

  • Évtizedekkel korábbi szál folytatódik a Valami Amerika sorozatban
  • A Szervét Tibor által alakított Alex felbukkanása alaposan feje tetejére állít mindent.

Már a sorozat elején sejteni lehetett, hogy Alex ezúttal is alaposan megkeveri majd a szálakat. A Mikó-testvérek ugyanis mindvégig abban a hitben voltak, hogy édesapjuk elhunyt. Azonban az utolsó részekben kiderül, hogy ez egy cseppet sincs így.

„Nagyon édes, jókedvű, rengeteg humorral fölszerelt gyerekei kell, hogy legyenek Alexnek. Nagy örömmel szembesültem három ekkora gyerekemmel, hogy mindegyik ma huszonéves meg harminc. Egy másik arcát ismerjük meg, mert itt a ravaszdi Alex, a vörössapkás, az alig van, hanem itt az az apuka jelenik meg” – árulta el a Fókusznak Szervét Tibor, aki Alex karakterét az első mozifilm óta alakítja.

„Megint ő van a háttérben ebben a nagy kavarásban. És nagyon nagy csalódást okoz a gyerekeinek. Először a felbukkanásával is, aztán valahogy megbékélnek vele, de kiderül, hogy ők is részesei a nagy átverésnek” – mondta Herendi Gábor rendező-producer.

Alex visszatérésének pillanatát a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/12/12/szervet-tibor-ember-mark-marci-apa-sokk linken lehet megtekinteni.

- bdpst24.hu

Check Also

Ezért mond nemet az alkoholfogyasztásra Nagy Zsolt

A színész nemcsak a novembert szereti szárazon, de minden más hónapot jobban értékel, mióta úgy …