A Dumaszínház 20. születésnapi gáláját a VIASAT3 hozza el a tévénézőknek

A Dumaszínház 20. születésnapja alkalmából összeállt a magyar stand-up comedy krémje, hogy egy nagyszabású gála keretében megünnepeljék a kerek évfordulót. A különleges, Dumaszínház 20 – Röhögve kibírtuk! c. előadást –  amelyre november 25-én került sor az MVM Dome-ban – a VIASAT3 hozza el a tévénézők számára, méghozzá január elsején, hogy garantáltan jó hangulatban induljon az év. A maximális jókedvről Litkai Gergely és Lovász László műsorvezető páros és többek között olyan humoristák gondoskodnak, mint Badár Sándor, Hadházi László, Janklovics Péter, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán vagy Ráskó Eszter. 

A Dumaszínház és a VIASAT-csatornák fél évvel ezelőtt összebútoroztak, így idén számos új önálló estet kizárólag a VIASAT3-on és a VIASAT6-on láthattak a tévénézők. Ennek folytatásaként most a humortársulat szülinapi gáláját is a VIASAT3 hozza el a közönségnek, exkluzív tartalomként. A Dumaszínház 20 – Röhögve kibírtuk! egész estés stand-up előadást november 25-én láthatták személyesen a rajongók – méghozzá a tizenegyezer fős MVM Dome-ban –, de azoknak a stand-up szerelmeseknek sem kell csüggedniük, akik lemaradtak róla, hiszen az előadás január 1-jén 19:00-kor országos premierként kerül a VIASAT3 képernyőjére.  

A gálát Litkai Gergely és Lovász László vezeti, az est során pedig a Dumaszínház teljes társulata – Ács Fruzsina, Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Bellus István, Benk Dénes, Csenki Attila, Dombóvári István, Elek Péter, Felméri Péter, Fülöp Viktor, Hadházi László, Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Lakatos László, Litkai Gergely, Lovász László, Mogács Dániel, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Szabó Balázs Máté, Szobácsi Gergő, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szupkay Viktor, Tóth Edu – megörvendezteti a nézőket.

A VIASAT3 premier után a műsor 8 részes verziója a VIASAT6-on kerül majd adásba. 

Dumaszínház 20 – Röhögve kibírtuk! országos premier: január 1-jén 19 órakor a VIASAT3 csatornán.

Kredit: Erdélyi Ákos

- bdpst24.hu

Check Also

Reflektorfényben a ritka betegségek: több fővárosi ikonikus épületet is kivilágítottak

Magyarországon körülbelül 700 ezer ember – főként gyermek- szenved valamilyen ritka betegségben, amelynek többségére még …