Gyönyörű menyasszony volt Eke Angéla! – Így vonult az oltárhoz

  • A Valami Amerika sorozatban minden a feje tetejére áll, amikor az Eke Angéla által alakított Yvettet oltár elé vezetik.

Egyre nő az izgalom az RTL+-on látható sorozatban, amelynek utolsó előtti részében egy nem akármilyen esküvőt láthatnak a nézők. Yvettet ugyanis oltár elé vezetik, amely jelenetre ugyanolyan izgalommal készült Eke Angéla, mintha a saját esküvője lenne. „Nem tudom, hogy majd mikor lesz az én saját esküvőm, de mindenesetre ez az esküvői élmény, ami a Valami Amerika forgatáson volt, az biztosan örökre velem marad” – mondta a színésznő a Fókusznak, aki nagy izgalommal készült a jelenetre.

„Az esküvőre való készülés ugyanolyan izgalommal járt, mint egy valódi esküvő… Esküvői ruhákat próbálgattam és óhatatlanul az ember ilyenkor fényképezi magát a különböző esküvői ruhákban. Otthon meg is mutattam a barátomnak…teljesen elkapott ennek az egésznek a láza” – vallotta be Eke Angéla, aki a sorozatban Balázsnak – akit Király Dániel alakít – készül kimondani az igent.

A két színész az egyetemi évek óta ismeri egymást, ráadásul mindketten egy napon, december 5-én születtek. „Az esküvő forgatása az egyik legfontosabb volt számomra, legszebb emlékként maradt meg. Gyönyörűen volt feldíszítve a kert, a saját esküvőmet is valahogy így képzelem el, egyébként még kevesebb emberrel” – vallotta be a sorozat Balázsa, akinek esküvője végül nem várt fordulatot vesz.

- bdpst24.hu

Check Also

Saját villamosenergiát termel a Magyar Suzuki

Átadták az esztergomi gyár területén az új napelemparkot Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki …