Két nap sem kellett, hogy vezesse a hazai műsorgyártó sorozata a Netflix lengyel nézettségi listáját

A budapesti központú Paprika Studios által készített Gyilkosnők (Morderczynie / Murderesses) című sorozat november 29-én került fel a Netflix Lengyelországban elérhető tartalmai közé. A miniszéria alig 48 óra alatt a legnézettebb sorozattá vált, ezzel pedig bekerült minden idők legsikeresebben debütáló tartalmai közé.

A hat részes sorozat először október 27-én került fel a lengyel Viaplay sorozatai közé, ahol szinte azonnal az első helyre ugrott, majd szinte napra pontosan megismételte ugyanezt a teljesítményt a Netflixen is.

A sorozat történetének középpontjában egy magas rangú rendőrtiszt rejtélyes eltűnése áll, amelynek ügyét lánya Karolina (Maja Pankiewicz), a fiatal, nagyszájú és szintén ambiciózus kerületi rendőrnő próbálja megoldani, aki bízik abban, hogy az őt személyesen érintő ügy megoldásával nem csak lelkiismeretét nyugtathatja meg, de gyorsabban előre is juthat a rendőrségi hierarchiában.

A sorozat főszerepeiben Maja PankiewiczIzabela KunaEliza Rycembel és Tomasz Schuchardt látható. Az összes epizódot Kristoffer Rus rendezte, a forgatókönyvet pedig Wiktor Piątkowski írta Joanna Kozłowska és Katarzyna Kaczmarek közreműködésével. A teljes sorozat rendezője és producere Kristoffer Rus, a Paprika Studios lengyel irodájának vezetője, producer társa pedig Erdős Ákos, a budapesti székhelyű vállalat vezérigazgatója volt.

- bdpst24.hu

Check Also

Fotókon: BIZARRRRR! – misztikus utazás a kapun túl

koncertshow két részben Lépj át a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon egy bizarr világ, ahol …