AZ IWG ÚJABB KÉT HELYSZÍNNEL BŐVÍTI PORTFÓLIÓJÁT MAGYARORSZÁGON

  • Az Internatonal Worplace Group (IWG) 2024-ben Budapesten és Debrecenben nyit két újabb rugalmas munkaterületet. 

Az IWG, – a hibrid munkamegoldások piacának első számú szolgáltatója, amelyhez a Spaces és a Regus brandek is tartoznak – Magyarországon két újabb helyszínen, 6,800 négyzetméteren nyit modern és rugalmas munkaterületeket Magyarországon. 

Az IWG minden idők legmagasabb féléves bevételét könyvelte el, és 2023-ban szeptemberig világszerte 612 helyszínnel bővült. Az IWG, a hibrid munkamegoldásokat kereső vállalkozások növekvő igényeire reagálva a következő évben világszerte 1000 új helyszínnel bővíti tovább portfólióját.

A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként átlagosan akár 11 ezer dolláros megtakarítást jelenthet.

Magyarország az egyik leggyorsabban növekvő közép-kelet-európai helyszín. A régióban a rugalmas munkaterületek iránti kereslet erőteljes, az IWG helyszínein jelentősen emelkedik az megkeresések száma.

A Spaces River Part, – amely várhatóan 2024 júliusában nyílik Budapesten, – a Duna partján egy A-kategóriás irodaépületben található. A lenyűgöző 5,400 négyzetméteres, rugalmas munkaterület modern, privát irodákat, dinamikus tárgyalókat, coworking és kreatív tereket kínál majd a budapesti ügyfeleknek. Az IWG valamennyi rendelkezésre álló, világszínvonalú megoldását alkalmazza az új fővárosi helyszíneken a korlátlan kreativitás és produktivitás támogatására.

A Regus Debrecen 1,400 négyzetméteren biztosít hibrid munkaterületet Magyarország második legnagyobb városában a Debreceni Nemzetközi Repülőtérnél. Az itt található irodák magas szintű kényelmi szolgáltatás mellett kiváló munkakörnyezetet biztosítanak többek között az utazó üzletemberek számára. A tervek szerint a debreceni átadás 2024 augusztusában várható. 

Az épületek tulajdonosai mind a két helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz.  

Magyarország komoly növekedési potenciállal rendelkezik és fontos piac számunkra. Nagy örömmel jelentjük be két új helyszínünket, reményeink szerint a hibrid munkavégzés népszerűsége tovább növekszik. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy ilyen partnerekkel együttműködve dolgozhatunk a Regus and Spaces márka fejlesztésén, amely csúcsminőségű munkahelyeket hoz létre az irodaépületeikben.” – mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

Az IWG, a rugalmas munkaterület és a co-working piac globális vezető hálózata, több mint 120 országban 3500 helyszínnel rendelkezik. Ügyfelei az IWG alkalmazáson keresztül a világ bármelyik részéről bármikor hozzáférhetnek az összes helyszín összes üzleti szolgáltatásához. 

A hibrid munkavégzés népszerűségével a hagyományos irodák kihasználtsága csökken: a vállalkozásoknak egyre kevesebb állandó irodára van szükségük, ezért fordulnak a rugalmas irodaszolgáltatások felé. 2022-ben az IWG világszerte több száz új partneri helyszínnel bővült és a következő egy évben újabb 1000 helyszínnel kívánja növeli teljes portfólióját. Az anyavállalat ügyfelei között a világ legsikeresebb vállalkozói és magánszemélyei találhatóak, valamint a Fortune 500 vállalatainak 83%-a is üzleti partnere.

www.iwgplc.com

https://www.iwgplc.com/develop-a-location 

- bdpst24.hu

Check Also

Szenvedélyes szurkolókra koccint a Heineken®

A holland sörmárka a szurkolói előítéletek megdöntésére fókuszál legújabb kampányával A Heineken® elindította “Cheers To …