Könyvtárossal és bűnüldöző bűnözővel erősít a TV4 – zseniális új krimik érkeznek

Izgalmas, rendhagyó krimisorozatok érkeznek a TV4-re. A Network4 csoport csatornáján mostantól a magyar nézők is láthatják a Nagyvadak Cannes-ban és a Valódi Gyilkosok Klubja: Aurora Teagarden című sorozatokat.

A Nagyvadak Cannes-ban nem meglepő módon a francia Riviérán játszódik, főhősei egy idealista rendőrnő és egy volt bűnöző. A dinamikus duó a környéken elkövetett bűneseteket oldja meg.  A sorozat egyik erőssége, hogy olyan exkluzív helyszíneken játszódik, amelyeket a nézők  ritkán láthatnak képernyőn. 

A Nagyvadak Cannes-ban vasárnap este 20:00 órától látható a TV4 műsorán.    

A Valódi Gyilkosok Klubja: Aurora Teagarden főszereplője egy visszahúzódónak tűnő könyvtáros, Aurora, aki szabadidejében tagja egy különös csoportosulásnak, a Real Murders Discussion Clubnak.  A klubban valós gyilkosságok eseményeit elemzik ki. A csapat folyamatosan belecsúszik a környékbeli gyilkosságok feltérképezésébe, így Aurora akaratán kívül is vérbeli nyomozó lesz. A fiatal könyvtáros/detektív alakját Charlaine Harris írónő alkotta meg, főszereplésével már tizenegy krimiregény született, igen népszerű és ismert figuráról van tehát szó.  

Aurora és barátai minden hétköznap nyomoznak a TV4-en, 17:00 órától.

- bdpst24.hu

Check Also

Szenvedélyes szurkolókra koccint a Heineken®

A holland sörmárka a szurkolói előítéletek megdöntésére fókuszál legújabb kampányával A Heineken® elindította “Cheers To …