Ezt üzente a rendezőnek Hujber Ferenc, amikor megtudta: nem kap szerepet a Valami Amerika sorozatban

  • A színész rendkívül sajnálja, hogy nem kapott szerepet a sorozatban, ugyanakkor üzenetben kért bocsánatot korábbi viselkedése miatt a rendezőtől, Herendi Gábortól.

A Valami Amerika filmeknek köszönhetően ismerte meg az egész ország Hujber Ferencet, aki évekig küzdött szenvedélybetegségével. „Mindannyian, akik akkor, abban szerepeltünk annak köszönhetjük a népszerűségünket. Befuttatott egy generációt, soha nem lehetek elég hálás a Valami Amerikának” – árulta el a Fókusznak a színész, aki sajnálja, hogy viselkedésével kellemetlenséget okozott akkor a stábnak.

„Borzasztóan sajnálom, hogy Herendi Gábornak végig kellett akkor mennie azon, hogy mindenki azt kérdezte: ’A Feri akkor most őrült vagy nem?’. Iszonyatosan keményen kellett teljesítenem akkor, hogy az emberek elhiggyék, hogy ezt a forgatást végig tudom csinálni. Akkor nem hibázhattam és nem is hibáztam. Ahol hibáztam az az, hogy a sajtótájékoztatón nem voltam olyan állapotban, hogy képes legyek végigcsinálni egy promóciós körutat” – vallotta be a színész, aki sajnálja, hogy a sorozatnak nem lehetett szereplője, ugyanakkor teljes mértékben megérte Herendi Gábor döntését. „Amikor megtudtam, hogy nem leszek benne a sorozatban, küldtem egy SMS-t a Gábornak, hogy bocsánatot kérek mindazért, amit ellene és a Valami Amerika univerzum ellen elkövettem. Nagyon pozitívan reagált, azt tudom mondani, hogy a legjobb döntést hozta” – mondta Hujber Ferenc. A beszélgetés a https://rtl.hu/fokusz/2023/11/15/hujber-ferenc-visszaterese-interju-oszinte-vallomas linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Perspektíva Összművészeti Fesztivál // Karaván Fesztivál

május 24-27., Karaván Színház; Független Színház Az első alkalommal megvalósuló Perspektíva Összművészeti Fesztivál fókuszában a …