DECEMBER 24-ÉN ZÁRVA LESZNEK A MOUNTEX ÁRUHÁZAK

  • SZAVAZÁS A KARÁCSONYI NYITVATARTÁSRÓL

Munkatársainak megkérdezése alapján az outdoor ruházatot és kiegészítőket forgalmazó hazai kereskedelmi vállalat, a Mountex úgy döntött, december 24-én a családokat helyezi előtérbe és zárva tartja minden hazai áruházát.

A leginkább a túrázók körében népszerű, minőségi outdoor ruházatot és felszerelést kínáló hazai márka a napokban belső szavazás keretében kérdezte meg dolgozói véleményét a december 24-i nyitvatartással kapcsolatban. A Mountex munkatársainak többsége a munka helyett a családi együttlétre, az ünnepi készülődésre szeretne koncentrálni, ezért a cégvezetés úgy döntött, hogy a márka üzletei idén december 24-én az egész országban zárva tartanak.

„A Mountexnél a kezdetek óta fontos számunkra, hogy munkatársaink megkérdezésével, a véleményüket figyelembe véve döntsünk. Szeretnénk, ha kollégáink otthon éreznék magukat nálunk, és ehhez igyekszünk minden támogatást megadni. A karácsonyi nyitvatartásról belső közvélemény-kutatást tartottunk, és a demokratikus döntés alapján idén december 24-én nem nyitjuk ki áruházainkat, hogy a Szenteste egész napját minden kollégánk a szerettei körében tölthesse” – nyilatkozta Sárközy Mihály, a Mountex ügyvezetője.

December 24. mellett a Mountex üzletei Black Friday napján, azaz november 24-én is zárva tartanak, a bolthálózat ugyanis negyedik éve ezzel tiltakozik a rengeteg pazarlással és környezetszennyezéssel járó vásárlási láz ellen. Helyette #szabadbanszabadon hashtaggel kezdeményezést indítottak, melyben környezettudatosságra ösztönöznek, fölösleges vásárlás helyett szabadtéri programokra, természetjárásra, túrázásra invitálnak és inspirálnak mindenkit.

- bdpst24.hu

Check Also

Együtt a csikkmentes környezetért és egy élhetőbb jövőért!

Példaértékű kezdeményezés indult a II. kerületben A cigarettacsikkek eldobása világszerte – így hazánkban is – …