A hónap végéig tart a Black Friday az Auchannál

Egészen november végéig nagy árleszállítások lesznek az Auchan hipermarketekben, amelyek most elsősorban nem az élelmiszerekre, hanem az úgynevezett non-food termékekre, azaz a híradástechnikai eszközökre, a háztartási gépekre és szórakoztató-elektronikai cikkekre vonatkoznak. Érdemes most körbenézni az Auchanokban – akár már karácsonyra gondolva is –, mert most nagyon kedvező áron lehet hazavinni a termékeket, amelyek kiválasztásában a műszaki eladók is segítenek. Ráadásul lehetőség van a későbbi elvitelre vagy a házhozszállítás lehetőségére is.

Többek között akciósan lehet megvásárolni a smart tévéket, mosógépeket, tűzhelyeket, hűtőket, porszívókat, vasalókat, botmixereket, turmixgépeket, kávéfőzőket, mobiltelefonokat, klaviatúrákat és laptopokat. A többszáz termékre vonatkozó akciók hetente változnak, és ráadásul november 30-ig ingyenesen házhoz is szállítják a megvásárolt termékeket. A kedvező árakhoz most még egy könnyebbség járul, a hónap végéig 0%-os THM hitelre is meg lehet venni a kiválasztott nagy- és kisgépeket.

- bdpst24.hu

Check Also

Ép testben ép lélek – megérkeztek Rubint Réka alakreform termékei a Rossmann üzleteibe

Rubint Réka közismert alakreform szakértő rendkívüli együttműködésbe kezdett a Rossmann-nal: piacra dobta vadonatúj táplálékkiegészítőit, amelyek …