Város feletti korizással és mesés ünnepi hangulattal vár a Westend Tetőkert

November közepétől nemcsak az ajándékok beszerzéséért lesz érdemes ellátogatni a Westendbe, hanem azért is, mert a város feletti Tetőkerten ismét megnyitja kapuit a nagyszerű programokat felvonultató téli csodavilág, a Winter Wonderland. Lesz körhinta, koripálya, fűtött sátor, izgalmas adventi programok és persze a finomabbnál finomabb karácsonyi ételek és italok sem maradhatnak el. A forró csoki, forralt bor és kürtőskalács illatban úszó téli Westend Tetőkert november 17. péntektől egészen év végéig várja az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat. 

A Westend népszerű közösségi terén, a Tetőkerten kialakított Winter Wonderland a hétköznapokon és hétvégén is korcsolyapályával és különböző programokkal várja a látogatókat, családokat és a baráti társaságokat, de akár a céges összejöveteleket is, egészen az év végéig. A decemberi hétvégéken különböző koncerteken élvezhetjük az élő zene varázsát, fellép az Eszterlánc zenekar, Németh Juci és G. Szabó Hunor, Boebeck, illetve az Iszkiri együttes. Lesz mézeskalács díszítés és meseolvasás Czirják Erikával, minden vasárnap a Gorgonczás Népművészeti Egyesület tart kézműves foglalkozásokat, illetve december 3-án a Mikulás is megérkezik a Tetőkertre!

A karácsonyhoz közeledve lesz még Vegán Christmas, majd a Buborék együttes és a Valami Swing koncertjével búcsúzik a színes rendezvénysorozat. A Winter Wonderland by Westend egészen december 31-ig várja a látogatókat, hogy a két ünnep között is kipróbálhassák a korcsolyapályát vagy a körhintát. 

A város feletti jégpályát hétköznap 12:00-től 22:00 óráig, hétvégén pedig 10:00 és 22:00 óra között lehet használni. A belépés ingyenes a 10 év alatti gyermekeknek és azoknak, akik rendelkeznek érvényes VI. vagy XIII. kerületi lakcímkártyával. 10 éves kor felett 1500 forintért lehet belépőjegyet venni, amit a bevásárlóközpont vissza is ad Westend ajándékkártya formájában. Az összeg a kártyán megjelölt időpontig levásárolható a bevásárlóközpont ajándékutalványt elfogadó üzleteiben. Annak sem kell aggódnia, akinek nincs korcsolyája, mert a helyszínen korcsolyabérlésre is van lehetőség.

A körhinta is páratlan élményt ígér, amire a három és tizenkét év közötti gyermekek ingyen felülhetnek szülői felügyelet mellett. Ehhez mindössze a Westend applikációt kell letölteni és bemutatni az abban található körhinta-kupont, amelyből egy készülékről 2 db használható fel naponta. A körhinta a hét mindennapján 12:00 és 20:00 óra között várja a gyerekeket.

A Winter Wonderland nemcsak a vásárlóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. A Tetőkert különleges szabadtéri helyszínként szóba jöhet a cégek számára is, ha közös ünnepi koccintásról vagy évvégi csapatépítőről van szó. Ha még nincs ötlet arra, hogy hogyan lehetne lezárni az évet a kollégákkal vagy a céges partnerekkel, akkor a város feletti, varázslatos hangulatú Tetőkert remek választás erre a célra is. 

A programok és az események a Westend és az Eötvös10 együttműködésében, valamint külsős partnerek szervezésében valósulnak meg, részletes információk a Winter Wonderland by Westend Facebook eseménynél, illetve a Westend oldalán olvashatók. 

- bdpst24.hu

Check Also

70 éve szennyezi a környezetet és károsítja az egészségünket a PFC

A Fjällräven az elsők között szüntette be az impregnálószer használatát   A PFC-k, vagyis a …