A TIME MAGAZIN LISTÁJÁN A L’Oréal Lancôme HAPTA sminkapplikátor

  • A TIME MAGAZIN LEGJOBB TALÁLMÁNYOK 2023 LISTÁJÁN A L’ORÉAL SZÉPSÉGÁPOLÁSI TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓJA, A HAPTA 
  • A L’Oréal Groupe ötödik egymást követő alkalommal szerepel a rangos listán innovációjával

Világszerte 50 millióan élnek korlátozott finommotoros képességekkel, nekik fejlesztette ki a L’Oréal a Lancôme HAPTA intelligens sminkapplikátort, amely idén felkerült a TIME Best Inventions 2023 listára a „hozzáférhetőség” kategóriában. A Lancôme HAPTA az első kézben tartható, ultraprecíz, számítógépes eszköz, amelyet a korlátozott kéz- és karmozgású felhasználók szépségápolási igényeinek kiszolgálására terveztek. 

A HAPTA kulcsa a beépített intelligens mozgásvezérlés és a testreszabható tartozékok kombinációja, amelyek a felhasználó számára jobb mozgástartományt, a nehezen nyitható csomagolások könnyebb használatát és az egyébként nehezen elérhető precíziós alkalmazást biztosítják.

A HAPTA mágneses rögzítése lehetővé teszi a könnyű, ergonomikus használatot, a 360 fokos forgást és a 180 fokos hajlítást is. A kattintás funkcióval a felhasználó meg tudja határozni a a sminkeléshez kívánt pozíciót, használat közben végig ebben tud maradni és rögzítheti is a későbbi használatokhoz ezt a személyre szabott beállítást. 

„Megtiszteltetés, hogy ötödik éve választották be innovációnkat a TIME Best Inventions of the Year listájára, ez megerősít bennünk abban, amiben hiszünk, miszerint a szépség jövője a tudomány és a technológia találkozásában rejlik. Az egyedülálló, mesterséges intelligenciával mozgásvezért innovációnk, a HAPTA megtestesíti a L’Oréal küldetését, vagyis azt, hogy olyan szépséget hozzunk létre, amely előremozdítja a világot” – mondta Barbara Lavernos, a L’Oréal Groupe kutatásért, innovációért és technológiáért felelős vezérigazgató-helyettese. „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világon minden embernek – függetlenül a mozgásban való korlátjaitól – elérhetővé tegyük iparágunk termékeit, és hogy kielégítsük igényeiket.”

„A Lancôme büszke arra, hogy a HAPTA-val a TIME Best Inventions 2023-as listáján is szerepel a kiemelkedő innovációk között. Ez az újítás a Lancôme inkluzivitás iránti elkötelezettségének kézzelfogható példája, amely visszaadja a fogyatékkal élő nők önbizalmát és függetlenségét.” – mondta Françoise Lehmann, a Lancôme globális márkaelnöke. „A szépség egyetemes törekvés, és a HAPTA-val most már képesek vagyunk arra, hogy egyenlő hozzáférést biztosítva még elérhetőbbé tegyük.”

A HAPTA a korábbi TIME-díjazottak, a L’Oréal Colorsonic hajszínező applikátor (2022), a L’Oréal Water Saver zuhanyfej (2021), valamint a L’Oréal Perso (2020) és a SkinCeuticals Custom D.O.S.E (2019) személyre szabott bőrápoló eszközök nyomdokaiba lépett az elismeréssel.

www.loreal.com

- bdpst24.hu

Check Also

Megérkeztek a Gösser Spritz sörkoktélok!

A nyári teraszozások új sztárjai már elérhetők a vendéglátóhelyeken és a boltok polcain A Gösser …